2011.

2011-12-31 @ 09:59:00 Tankar
{ 1 Kommentarer }
Detta inlägg påbörjade jag för mer än 3 veckor sen. Under en underbar långpromenad började jag försöka sammanfatta året som gått. Jag känner mig rätt mållös. Det blev allt annat än vad jag hade väntat mig. Och egentligen bara på bra sätt. Jag har lärt känna världens underbaraste pojke. Jag har dessutom lärt känna en hel del andra roliga, snälla och underbara människor. Jag har fått ett extrajobb. Jag har blivit moster igen. Jag har flyttat till en lägenhet med hjärtat. Jag har fått spendera mer underbar tid med min fina familj och mina fina vänner. Jag har fyllt 18, tagit körkort. Jag har tagit en serieseger med världens bästa lag. Det känns tråkigt att lämna ett fint år bakom sig, men samtidigt längtar jag till alla nya äventyr som 2012 kommer bjuda på. Thailand, bal, student, fallskärmshoppning, första sommaren som 18, osv. Det innebär också lite ansvar, arbetslös (eller arbetssökande?) till hösten, vilket innebär att man måste ta tag i saker, som tidigare aldrig varit ett problem. Å andra sidan kan jag inte låta bli att se det som en möjlighet, nu får man ju en chans att verkligen göra det man vill, bli det man vill bli. Med rätt ambitioner är allt möjligt!...hoppas jag. Tidigare har jag aldrig haft ett nyårslöfte, någonsin. Men i år ska jag ha ett. Eller snarare ett löfte för hela livet. Under året har jag lärt mig mer om mig själv, hur jag fungerar. Jag har insett att det knappast finns någon som är bättre på att älta saker än mig. Men nu, ska jag sluta bry mig om sånt jag inte kan förändra. Det ska bli mitt nyårslöfte. Jag är så duktig på att älta gamla saker, saker som hänt och som jag gjort. Men gjort är gjort, det går inte att förändra nu när tiden passerat.

Kvällen kommer spenderas med massa vänner och god mat, kan inte bli en bättre avslutning! Dags att lämna året bakom sig, 2012, kom och rocka min värld!


We made it all this way.

2011-12-30 @ 08:58:38 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Sitter och ser Jims Värld och läser lite bloggar. Eller kanske snarare många bloggar.. Ska strax bege mig ut en sväng, innan frukost och några avsnitt av Gossip Girl. Spenderar dagen med fina vänner och planering + shopping inför nyår! 

Juldagskvällen blev förövrigt heeelt underbart rolig! Tackar alla inblandade för det! Annandagen var det dock inte lika roligt att vakna till en stökig lägenhet....men jag klev upp och sen städades det i två timmar!

Måste också berätta att jag nu är nyfärgad och nyklippt! UNDERBART. Tack Maria!!

Senare idag kommer en bildbomb upp sen juldagen, och dessutom ska jag lägga upp bilder från de två julaftnar vi fick va med på i år! :)

Keep that beat rockin'!

2011-12-25 @ 10:08:16 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Juldagen. Julafton är alltså över för i år. I fredags firade vi jul hos Fredriks föräldrar, och igår på riktiga julafton var vi hos moster med min familj och släkt. Har fått otroligt fina julklappar av alla fina nära och kära. Har fått ljuslyktor, 3 par raggsockar, parfym, choklad, 3 receptböcker, tavelram, en te-låda, örhängen, smink, Gossip Girl-box, smyckeslåda, en filt med armar och slutligen nya träningsskor som ni ser på den grymma bilden ovan. Hade glömt att slå på blixten på mobilen, därför blev den suddig och jävlig, men lite ser man!

Startade iaf dagen med att inviga skorna på en promenad. Blev bara 25 minuter för sen började jag få känningar av skavsår. Hatar innan man har gått in nya skor, dom är så jobbiga då. Men sköna var dom ändå, och jag är supernöjd! Har varit en underbar jul. Nu ser jag Beethoven och har nyss käkat frukost, en filtallrik med kiwi, müsli, linfrön och rågfras, och sen en apelsin. Laddar inför allt dagen har att erbjuda. Juldagsmatch, middag, förfest i våran lägenhet och sen utgång! GALET :) Och nu är alla mina närmaste vänner 18, vilket innebär att vi ska leva jävel på Wärdshuset, underbart!

Nu ska jag göra en spellista till ikväll, snabbplatta håret och sen se om jag får nåt liv i Fredde som ligger och sover. Ha en grym dag! Vi ses i dimman!

Tänd ett ljus och låt det brinna.

2011-12-22 @ 15:39:01 Tankar
{ 1 Kommentarer }
Det är så otroligt tragiskt. Jag saknar ord. Trots att man inte känner varann så bra så påverkas man, speciellt på ett såhär litet ställe där man känner till alla. Framförallt får det en att vakna upp. En olycka händer på en sekund. Och efter det kan det vara försent att säga de där orden man vill säga, att ge den där kramen man vill eller bara visa sin uppskattning. Det är så ofta man glömmer berätta för sina nära hur viktiga de egentligen är för en, och hur mycket man inte vill leva utan dom. Det finns så många tillfällen då man får chanser att verkligen leva livet, och uppskatta de runt omkring sig. Man vet aldrig vad som händer imorgon. Det handlar om att göra bra saker av det lilla, trots att det finns annat som tynger en. Därför tar jag tillfället nu - alla ni som finns i mitt liv på olika sätt, jag älskar er för dom personerna ni är, trots att jag inte alltid visar det. Jag uppskattar allt ni gör för mig och jag hoppas att ni vet det.

Alla tankar går till familjen som drabbats. Ofattbart och hemskt.

Beat that beat up!

2011-12-19 @ 07:22:43 Vardag
{ 1 Kommentarer }
Ännu en helg har passerat. I torsdagskväll började min helg. Tränade med veteranerna, och oj vad jag saknar hockeyn.. For sen och grattade världens bästa Anna som fyllde 18 jäkla år! Galet! Fredagmorgon åkte hon och jag till Umeå. Blev lunch på Eurasia, och sen shopping för fulla muggar dom få timmarna vi hade innan bussen gick. Åt middag och drog sen hem till Anna. Jag, hon, Lisa, Oskar och Felicia drog ut för att se fyrverkerierna, dricka glögg och gå runt och titta. Drog hem till Anna och födelsedagsfikade med några pojkar och sen for vi en sväng på pizzan. Lördag blev det träning på morgonen (träningsvärk!!), tvätt av tre maskiner, hockeymatch med Anna och Lisa, som dom vann, underbart! Sen tacos till middag. Fredrik for på simhallen med laget och Anna kom till mig, vi poppade musik, drack lite, läste bloggar och surra massor. Senare drog vi en sväng på simhallen och sen for vi runt. Riktigt rolig kväll iaf, blev lite för mycket men de va ändå skoj! Vaknade igår och kände mig rätt överkörd, och spegeln sa väl sitt...blev en lugn dag, frukost, långpromenad och sen mys hos Fredriks föräldrar. Middag där, for och fixade klart några hårhanddukar och sen blev det två avsnitt av House innan sängen. Grym helg helt klart!

Nu sitter jag på bussen, måndag idag. Borde kännas tungt, men de är sista veckan innan jullov, Karin och Clara är hemma, Emma kommer hem, massa mys och ikväll är de boxning. Nä, livet är bara allmänt bra just nu :)

As strong as you were, tender you go. I'm watching you breathing for the last time.

2011-12-13 @ 09:13:32 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Lucia. Kanske decembers näst mysigaste dag. Snart ska vi gå och se skolans luciatåg. Och ikväll bär det såklart iväg till kyrkan för att se niorna. Åh, julstämning så det bara skriker om det.

Tisdag redan. Snart bara en vecka kvar till jullov. En och en halv till julafton. Och 56 dagar till Thailand! Blev i alla fall en väldigt lugn helg. Igår var det måndag - middag hos Fredriks föräldrar, och sen sydde jag hårhanddukar, i TRE timmar. Oj så less jag var. Avslutade kvällen framför ett avsnitt av House, som förövrigt är riktigt bra, och lite fika.

Kom på det också, har massor av julfika hemma, och vet inte hur allt ska hinnas ätas upp. Så om någon är fikasugen är det bara att komma förbi. :)

If only you saw what I can see, you'll understand why I want you so desperately.

2011-12-10 @ 14:38:47 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Har varit otroligt effektiv idag. Skjutsat iväg Fredrik på ishallen för bortamatch, tränat med laget, storstädat i lägenheten, duschat och ätit lunch alá fajitas. Nu sitter jag i soffan. Försöker hitta på ett sätt att fördriva tiden. Kanske ska börja med att klä på mig. Ingen verkar ha tid att hitta på nåt, alla är upptagna med andra/annat, så istället får man roa sig själv.. Ibland är det skönt att vara själv, men inte idag..

Sitter och funderar på middag också, noll inspiration. Och dessutom lär jag behöva äta ensam. Nä. Oj vad deppigt det här blev. Nu får jag rycka upp mig. Slänger kanske ihop några lussebullar som jag lovat. 

Hörs, hej...

There's chaos in my head.

2011-12-09 @ 19:17:16 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Efter att ha tvättat typ 6 maskiner med tvätt ser sovrummet ut som ett smärre kaos..... Har verkligen använt alla tänkbara ställen att hänga på. Men nu känns det skönt. Nybäddad säng också, UNDERBART.


Antar att det kunde varit värre.. :)

Juletider.

2011-12-09 @ 13:27:58 Foto
{ 0 Kommentarer }





Det är jul i lägenheten. Pepparkakor, julgran, knäck, ljus, saffransbiscotti som bakades idag, lussebullar, tomtar, julstjärnor och masssor av julklappar!

Standing right beside me, I think I know who you are.

2011-12-07 @ 08:56:41 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Sitter på skolan igen. Det är enda tiden jag just nu känner att de finns tid att blogga. Eller så är det den enda gången i min bloggtorka som jag känner lite sug efter att skriva.

Helgen blev som väntat helt underbar. Umeå på fredagen, köpte nästan alla julklappar och åt golunch på Eurasia. Köpte även en nyårsklänning. Fredagkväll spenderades med Clara-mys, pepparkaksdeg och massa prat. Underbart. Lördagen startade med boxning, jobb i två timmar, a-lagsmatch, kycklinggryta till middag och sen kom Andreas, Katrin, Clara och André på besök. Blev öl för grabbarna och hockey. Det var trevligt iaf! Söndag kom Linda och vi julbakade hela dagen - knäck, saffransbullar, pepparkakor och snökakor. Mys! Kvällen ägnades åt bandy och sen en film med massa apelsiner.

I veckan har jag än så länge slagit in julklappar, varit ute på en promenad, födelsedagsfikat hos moster och haft fikabesök i lägenheten. Ikväll ska jag fara och simma och hoppas på att dom sista julklapparna kommit med posten. Är så skönt att äntligen vara klar med all julklappshandling!

Snart lektion och jag hoppas att denna dryga skoldag tar slut FORT!

RSS 2.0