I look up to the sky, and now the world is mine.

2011-11-30 @ 15:41:02 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Sitter på skolan och väntar på Anna. Bloggar i brist på annat att göra. Ska faktiskt sova i Lycksele inatt, blir julmys med Anna. Ska göra pepparkakshus, ischoklad och sen se några julfilmer! MYS :) 

I övrigt blir jag lite rädd över hur fort tiden går. Snart andra advent liksom..... På fredag blir det Umeå för julklappsshopping, och förhoppningsvis endast det - mina kläder ryms snart inte i garderoben, så om jag ska köpa mer måste jag nog rensa ut lite gammalt först...

Känns skönt också att ha gjort bort två prov idag, var lite nervös men den känns bra såhär i efterhand.

Firmafesten i lördags var faktiskt helt okej, eller, kvällen var helt okej iaf. Efter att vi dragit från Wärsan blev det roligt iaf!

Imorgon är iaf sista dagen innan helg, skönt. Som vanligt då i och för sig. Hihi. Helgen kommer innehålla bara roliga saker - Umeå, a-lagsmatch, boxning, julbak, adventsmys och bandy. Mer än så är inte planerat. Men underbart känns det. 

Känner att det här kan va mitt mest osammanhängande inlägg någonsin, men vem bryr sig.. :)

Looks like we made it.

2011-11-26 @ 13:15:35 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Har spenderat morgonen med långfrukost, TV, chill och lite annat. Nu drar jag iväg på a-lagsmatch där jag ska sitta i insläppet...tur Anna hjälper mig! ♥

Sen blir det dusch, fix och firmafest med ÅMV på Wärdshuset. Ha en bra dag!

Make them realise, this is my life.

2011-11-25 @ 20:59:56 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Snart bara en dag till första advent. Lägenheten är julpyntad (bilder kommer). Jag har bakat lussebullar i veckan. Och nu är det Idol-mys med glögg och grönsaker med dipp. 

A-lagsmatch, firmafest med ÅMV, fotbollsträning och adventsmys i helgen. Underbara juletider. 

SKA ta tag i bloggandet. Jag lovar. Har bara inte riktigt haft tid med allt som varit. Men nu i julmyset SKA jag uppdatera er :)

So long, this far.

2011-11-21 @ 14:01:46 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Sitter på skolan och väntar på lektion. Det har hänt en del på sistone och lust och framförallt tid har inte funnits. Jag och Fredrik har flyttat till en underbar lägenhet. Bilder kommer när oredan börjar försvinna. I lördags blev det en tripp till Sundsvall med Anna där saker till lägenheten inhandlades på IKEA, samt några julklappar och en kavaj och en kofta. Det närmar sig advent också, så i veckan ska det pyntas och förhoppningsvis bakas. Har dragit på mig en sjukt jobbig snuva också, känns drygt. Kvällen ska ägnas till en del åt företaget, men till största del åt lägenheten med hyllor, lampor, tavlor, garderobsfix osvosv. Men det går framåt helt klart! Får skriva mera senare. Då kanske jag kan bjuda på några bilder också!

Var med och tävla!

2011-11-15 @ 10:28:30 Tips
{ 0 Kommentarer }


Under december månad kommer den kreativa bloggen It's a house att lotta ut julklappar från företagen ovan. Adventskalendern kommer vara öppen för alla, så ta chansen - titta in och var med du också! :)


Kvar i nåt jag lämnat.

2011-11-11 @ 18:33:58 Vardag
{ 0 Kommentarer }





Snö. Kyla. Glädje. Lucia. Julklappar. Lussebullar. Julgran. Advent. Julmust. Släkt. Familj. Kärlek. Ljus. Värme. Ischoklad. Clementiner. Pepparlax. Tomte. Pepparkaksdeg. Mys. Kramar. Vänner. Baka. Grinchen. Julmusik. 

Jag älskar december, jul och allt vad det hör till. Längtar som en galning. Men på söndag är det bara två veckor till första advent. Oj vad tiden går fort ändå.

What you see is not what you get.

2011-11-10 @ 15:11:14 Vardag
{ 0 Kommentarer }







Ljuslyktor av mamma och pappa, som ska hängas i Fredriks stuga i Holmträsk.

Helgen som gick blev bra. Lördagkväll gjorde vi trerätters i form av skagentoast, kycklingpaj m. sallad och aftereight-glass, mys som alltid med mina brudar! Efter det, musikdunk och massa fula kort. Har lagt upp dom som går att kolla på, hihi. Sen drog vi vidare till brandstationen där killarna var, blev massa roligheter och sen drog vi iväg på efterfest där stämningen var ganska död. Kom hem vid 5 och sov som en stock.

Söndag blev en slappardag, möte med laget inför div. 3 och plugg inför körkortet..

Måndagmorgon hade jag uppskrivning och oj så nervös man kan va! Men 61 points av 65 fick jag, och därmed godkänd! Grymt! Måndagkvällen bestod sen av middag med mamma och pappa, och sen Zumba, dusch och tv.

Tisdagmorgon väntade uppkörning, gick runt i Lycksele och var nervös i en timme först, innan uppvärmning med körskoleläraren och sen uppkörning. Det gick bara fint, och 40 min senare hade jag körkortet i min hand! SJUKT UNDERBART. Blev en del ragg på tisdagkvällen, träning, dusch och sen kom mamma och pappa förbi med present och blommor! Dom är så söta.

Igår var min sista skoldag innan helg, gomiddag hos mamma och pappa, ragg med Madde och en promenad i dimman. Idag har jag alltså spenderat dagen hemma. Klev upp 9 och skrev en bokrecension som nu är klar, skönt! Har även ätit lunch med Fredrik, tvättat en maskin, diskat, gått en sväng, varit på Ica och handlat, fikat och nu ska jag skriva psykologi. Sen blir det fajitas till middag, boxning och bara chill. Skön torsdag!

You can take away my wings, 'cause I'll never be an angel.

2011-11-03 @ 23:03:09 Vardag
{ 1 Kommentarer }

Ville med denna bild bara ha sagt att jag tycker snön kan komma nu. Trött på denna eviga, gråa höst.

Torsdag. Frukost. Långpromenad. Handla. Laga lunch. Äta lunch. Bullbak. Cykla hem till mamma och pappa (cykla, i november liksom?!). Sy hårhandduk. Äta middag. Surr. Boxning - otroligt underbart. Kort ragg med Emma. Dusch. Test av hårhandduken (underbar uppfinning!). Fika. Och nu tv och dator med en riktigt mör kropp. Precis som det ska va! 

Efter en effektiv och skön torsdag ska jag strax lägga mig och sova. Imorgon vankas eventuellt lunch på Kronan med Fredriks mamma och mormor. I övrigt kommer Karin och Clara hem!!!! UNDERBART BRA. Planering inför lördagen ska hinnas med. Sen från 18 väntas jobb. Pubkväll på Kronan. Hade iofs varit roligt att gå ut, men alltid bra med cash!

Lördag ska jag jobba på dagen, skynda iväg på a-lagets match mot Kågedalen och sen på kvällen blir det då middag med brudarna och sen fest på brandstation! Bastu, bubbelbad och allmänt bra folk. Oj så jag längtar!

Och Anna, jag sitter och lyssnar på gamla Takida-låtar nu och tänker på gamla tider. Ändå galet...

I'll love you until I run out of breaths, and even more after that.

2011-11-03 @ 22:37:30 Foto
{ 0 Kommentarer }

Älskar den här bilden. Fotade den när jag var ute en kall höstmorgon. Den pryder numera mitt VISA-kort också.

I like it, like it.

2011-11-01 @ 21:41:58 Tips
{ 0 Kommentarer }

Sjukt snygg, enkel. Typ perfekt nyårsklänning! Tåls att fundera på.... 299:- på GinaTricot.

It's so hard for me to breathe.

2011-11-01 @ 06:05:44 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Uppe med tuppen. Typ. Eller som en vanlig skoldag. Det är det ju dock inte idag, men till Lycksele ska jag iaf. Körlektion och sen mys med syster, Mia och Wilmer hela dagen lång. Åker hem i eftermiddag som vanligt. Äter frukost gör jag också, hårdbrödmackor, en halv blodgrape och filtallrik med massa gott i. Underbart.

RSS 2.0