It's just like deja'vu, me standing here with you.

2011-10-31 @ 21:35:41 Vardag
{ 0 Kommentarer }

weheartit
You can't give up, 
when you're looking for a diamond in the rough. 
Because you'll never know when it shows up. 
Make sure you're holding on, 
'cause it could be the one, 
the one you're waiting on.


We must stand together, there's no giving in. Hand in hand forever, that's when we all win.

2011-10-31 @ 10:47:24 Vardag
{ 0 Kommentarer }

En lätt sovmorgon. Två leverpastejmackor med gurka. Wordfeud. Körkortsteori. En sammanfattning av morgonen. Ska skriva på en bokrecension nu som jag hoppas få klart innan lovet är slut. Sen blir det Kronan för lunch med Anna och kanske Malin. Underbara älskade lov, jag älskar dig!

Imorgon åker jag till Lycksele, körlektion och mys med syster, Mia och Wilmer. Underbart ♥

Vad mer? Inget just nu. Planer smids för helgen, kan bli grymt! Annars tänkte jag bara säga att jag tycker ni ska lyssna på When we stand together med Nickelback. Skön låt.

Home is where the heart is.

2011-10-29 @ 20:30:42 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Vardagsrummet.

Köket.

Hallen. Var svårt att ta en bra bild men det är ju bara som massa dörröppningar överallt. Haha.


Sovrummet. Hatar tapeterna, men kan hålla med Fredrik om att det känns lite ovärt att lägga ner pengar på en hyreslägenhet då man inte vet om man ska bo kvar så länge..är ju inte så att hyresvärden betalar direkt. Tilläggas måste också att vi har köpt en byrå från IKEA nu, en svart MALM. Så älghornet på golvet och tv-bänken har skickats iväg till Holmträsk. 

Tänkte att det kunde va kul med några bilder på lägenheten nu när jag mer eller mindre bor där. :)

I could hold you for a million years to make you feel my love.

2011-10-25 @ 13:52:23 Vardag
{ 1 Kommentarer }
Hittade ett gammalt inlägg på min förra blogg. Läs HÄR. Kan bara säga det...att just den där dagen, för snart 10 månader sen, kände jag mig mer oönskad än någonsin. Jag ville vara galen, förändra nåt. Jag trodde aldrig att det skulle finnas någon för mig. Vem kunde tro, att jag natten därpå skulle träffa världens underbaraste kille? Vi klickade bara sådär, och ungefär två veckor senare var han min. Det jag vill säga är att chansen alltid kan komma, även när man minst anar det. Mitt år fick den bästa tänkbara starten och sen dess har det bara fortsatt. Jag har sån otrolig tur som fått lära känna den här underbara människan. Han gör mig lycklig varje dag och jag känner mig fortfarande sådär nykär. Jag minns såväl när jag fortfarande spelade hockey och vi tränade med a-laget, jag hade sån otrolig respekt för honom, och var så rädd för honom. Nu undrar jag vad jag egentligen var rädd för, han ser hårdare ut än vad han är, kan jag lova, haha! Nämen allvarligt, han är världens snällaste. Och egentligen vet jag inte vad jag ville ha ut av det här inlägget. Men ge aldrig upp hoppet än hur tungt det känns, det finns någon för alla. ♥


Tidsinställt.

2011-10-23 @ 20:00:00 Tankar
{ 1 Kommentarer }

En sak som är så himla fin med en blogg är möjligheten att gå tillbaka i sitt liv. Påminnas om små detaljer och känslor, återuppleva roliga saker och skratta åt det. Eller känna den där lilla ledsna känslan i magen över något man tidigare varit ledsen över. Ibland öppnar jag upp min gamla blogg på datorskärmen och läser om hur livet var tidigare. Kanske har man nåt att lära sig som man inte uppmärksammat tidigare. Eller så kan man bara inse att saker och ting kanske var bättre eller sämre än vad man insåg då. Har många gånger tänkt ta bort bloggen av den enkla anledningen att den känts väldigt privat vissa gånger, men å andra sidan har det då varit så synd att ta bort alla minnen. Det är så mycket värt ändå. Gamla bilder man glömt och galna saker man varit med om. Guldvärt.

Lessons learned, bridges burned to the ground, and it's too late now to put out the fire.

2011-10-23 @ 14:43:15 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Helgen har flugit förbi som misstänkt. Fredagkvällen spenderades med Anna-mys. Naturgodis, kiwi och film. Underbart. 

Lördag stod jobb på schemat. Det flöt på alldeles utmärkt. Hann inte sätta mig, äta eller någonting, utan det strömmade på hela tiden. Så det ska va. Kom hem och sen skulle vi byta däck på Fredriks bil, men klantig som han är har han slarvat bort bultarna och allt. Så vi for och storhandlade, och sen bjöd mamma på lövbit till middag, sjukt gott! Kvällen spenderades i soffan, med ett besök av kära kusin Andreas och My sisters keeper på tvn. Myskväll.

Idag har jag ätit lång frulle med Fredrik innan han for på match i Vilhelmina. Sen dess har jag hunnit vara ut en sväng i det fina vädret, bakat en kladdkaka i långpanna och försökt plugga blandat med lite körkortsteori och nu bloggen. Hihi. 

Ikväll är det innebandy på schemat, oj så roligt! Tycker inte om Anna för att hon gått och blivit sjuk sådär.... Men men. Senare ikväll måste jag göra lite körkortsteori, och sen startar sista veckan i skolan innan lovet! Skönt.

I could stay there, close my eyes.

2011-10-20 @ 21:21:17 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Halkbanan är avklarad! Riktigt roligt var det, och hela dagen har vi kört stadskörning i Umeå, landsvägskörning och sen halkbanan. Kom till Lycksele halv 7 efter att ha stigit upp 5 imorse. Sen väntade mamma i Lycksele och skjutsade hem oss till Åsele. Skönt nanting. När jag väl kom hem hade Fredriks underbara söta mamma gjort fajitas åt mig som stod på köksbänken. Underbart skönt att bara kunna falla tillbaka i soffan med lite mat, tv och tända ljus. Huvudet är tungt och därför blir det inte mycket gjort ikväll. Avslutar en intensiv dag med några clementiner och Rallybrudar på tv. Har varit mycket nya intryck osv..

Imorgon är jag ledig, skönt. Ska plugga lite, ta en morgonpromenad och sen senare på dagen åker ev. jag och Fredrik ut till Holmträsk en sväng. Vi får se helt enkelt! Skönt med en nästintill oplanerad dag! Är så otroligt sliten efter att kroppen gått på högvarv ett tag nu.

Time after time.

2011-10-18 @ 22:24:37 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Tisdag. Har varit på skolan som vanligt. Fixat med vårt företag hela dagen, vi ska registreras på torsdag. Som en liten sneakpeak kan jag avslöja att vi ska sälja hårhanddukar som vi ska sy själva. Är det någon som är intresserad är det bara att höra av sig!

Efter att ha kommit hem med bussen tog jag cykeln hem i höstrusket..måste verkligen ta fram vinterjackan! Åt gulaschsoppa till middag, lite B&J till efterrätt (jaaaa, man får ibland..). Sen träning på gymmet. Är så skönt att hinna med att köra helkropp då inte tiden räcker till riktigt. 

Efter lite körkortsteori och Desperate Housewives med tända ljus framför mig ska jag nu borsta tänderna och bege mig till sängen. Stannar i Lycksele imorgon eftersom vi åker halv 7 på torsdagmorgon. Sov gott.

You turned it all around, and suddenly you're all I need.

2011-10-17 @ 22:20:31 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Är så glad att det är några tappra själar som fortsätter läsa min blogg trots att jag är så dålig på att uppdatera. Hittar helt enkelt inte tiden...

Mikaeli i Vilhelmina blev iaf toppenrolig, skrattade tills magen vred sig ut och in och träffade massa trevligt folk!

I helgen hade vi avslutning med världens bästa lag! Riktigt rolig kväll blev det tillslut. Sen blev det iaf fika här hemma med Anna, Karin och lite Fredrik då. På lördag jobbade jag först 10.30-15.00. Sen for jag ut på en promenad, lagade fläskfilégryta till middag och sen blev lägenheten invaderad av massa folk. Riktigt trevligt iaf, och hamnade inte i säng förrän efter 5. Därför blev det en lugn söndag, som avslutades med palt och innebandy! Plus flyttande av en massa kläder. Dessutom har ju Karin och Clara varit hemma hela helgen vilket har varit underbart!

Måndag. Skola. Matlagning i form av pasta med lite allt möjligt, plus kyckling. Zumba. Dusch. En stor, fet kopp vaniljte, frusna hallon och lite körkortsteori. Och nu väntar sängen på mig. Skön dag. En nackdel är väl att Fredrik jobbar eftermiddagsskift i veckan så han kommer väl hem om typ 50 min.. Så äre!

Tisdag imorgon och det känns faktiskt inte allt för jobbigt att vara tillbaka i skolan, inte än i alla fall..

Och som upplysning kan jag bara meddela att på torsdag, då drar jag på halkbanan! ;) Körkortet börjar kännas inom räckhåll. Kan knappt förstå det, men oj så kul!

Godnatt.

I will walk on water.

2011-10-07 @ 21:33:09 Vardag
{ 1 Kommentarer }
Hade en underbar födelsedag. Det ska ni veta. Fick underbart bra presenter och umgås med dom närmsta! 

Sen dess har veckan rullat på. Fyra körlektioner, praktik, tårtbak, fotografering av Marias projektarbete, möte om fotbollsavslutningen osv. Har blivit väldigt dåligt med träning i veckan. Men i onsdags tog jag mig ut på en löprunda, och det gick super med foten! Blev så glad och det känns förbannat bra. 

Ikväll har vi käkat gomiddag eftersom mosters man fyllt 60! Sen har jag gjort i ordning tårtorna som jag lovat bort, ska snart cykla hem till mamma och pappa där det vankas efterrätt, sen blir det inte mycket mer ikväll. 

Imorgon väntas jobb på Kronan halv 11 till halv 3. Efter det blir det dusch och middag och sen drar vi iväg till Vilhelmina och jag ska ta min krogoskuld ;) Haha. Inte alls helt fel! 

Har inte riktigt vant mig vid att vara 18 iaf. Haha. Har beställt ett Visa-kort, och ja..vilken procedur. Var in på banken och fick instruktioner om hur jag skulle göra. Jaaaa, tänkte jag. Det såg ju skitlätt ut. Jo tjena. Kom hem och skulle beställa. Slutade med att jag hade beställt ett nytt Maestro innan jag hittade vars man skulle beställa Visa-kortet.. Så fick ju gå in på banken idag igen och be dom spärra Maestro-kortet jag lyckats beställa. Inte lätt. Haha. Men nu ska det nog ordna sig.

Mer rolig än så är jag inte för tillfället. Får se när jag skriver igen. Troligtvis blir det söndag. Så tills dess - ha en bra helg! 

Rihanna & Calvin Harris - We found love.
GRYM LÅT! Lyssna.

Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else.

2011-10-02 @ 11:37:51 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Passion will keep me alive.

2011-10-01 @ 23:25:35 Mat i mitt hjärta
{ 0 Kommentarer }

Dagens födelsedagstårtor som nästan alla gick åt. Måste jag säga att jag älskar att göra tårtor och baka osv? Passion kallas det. Underbart.

Try as I may, I can never explain what I hear when you don't say a thing.

2011-10-01 @ 16:51:27 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Sitter hemma och har ingen kamerakabel eller extern hårddisk. Så istället får ni en mobilbild.

Uppdateringen har varit helt kass på sistone. Men jag har inte haft lusten och orken. Istället har tiden spenderats med underbara vänner, Fredrik, familj osv. Har hunnit ha två körlektioner, startat praktiken där jag trivs som fisken i vattnet! Halva tiden har redan gått...

Idag är dagen D. Som man längtat till sen man va liten. 18 år. Ärligt talat känns det som vilken födelsedag som helst, men det blir väl annat när körkortet blir kirrat och när man får gå ut på krogen! Hihi. Bilden ovan är presenten från hjärtat, fattar inte att jag fick det. Det känns helt jävla galet! Men jag längtar, fy tusan va spännande! Garanterat ett minne för livet. Från hans kära familj fick jag en tilläggspresent till detta, nån kamerakille ska hoppa med och filma alltihopa, och sen får man då filmen. Kommer va kul att ha sen! :)

Utöver denna underbara present har jag än så länge fått körkort (betalt alltså), pengar, elvisp och presentkort! 

Har dessutom gjort tre olika tårtor, smörgåstårta, schwarzwaldtårta och gräddtårta. Slänger upp några bilder när jag fått tag i kabeln.

Och som grädde på moset så får jag plankstek till middag + att min fot börjar bli återställd nu. Har varit ut på tre promenader i veckan, plus ett gympass och ett boxpass! UNDERBART. Träningsvärken skriker i större delar av kroppen, helt underbart. Jag är så otroligt glad. Tacksam. 

I wanna be the last one you love.

RSS 2.0