I set fire to the rain, watched it pour as I touched your face.

2011-09-17 @ 10:34:54 Vardag
{ 2 Kommentarer }

Lördagmorgon. Fredrik for iväg för att jaga klockan halv 8 och jag kunde inte somna om. 2 grader ute. Men fint var det. Så jag tog cykeln, cyklade iväg och fotade en massa fina höstbilder. Kallt, men ändå kunde jag inte låta bli att stanna till lite här och där. Med Adele i öronen blev det hela mycket bättre. En timme blev jag borta, och cyklade ca 8 km. Underbart.

Kom hem och har spenderat tiden i morgonrocken framför en massa bloggar och en stor kopp te. Får se vad dagen har att erbjuda. :)

Adele - Set fire to the rain.

Du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig.

2011-09-16 @ 22:02:00 Mat i mitt hjärta
{ 0 Kommentarer }


Äpplen som är stekta i smör och kanel, äts varma med vaniljyoghurt. Smakar som äppelpaj! 

Dagens mellanmål/fika, som gjorde mig så otroligt trött. Men galet gott! Testa!

Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig.

2011-09-16 @ 19:04:51 Mat i mitt hjärta
{ 0 Kommentarer }


Dagens middag som jag och Fredrik kom på helt själva bara sådär! Tacopizza, och gott var det! Man tar bara tortillabröd, smetar på tacosås (vi hade medium), sen ovanpå lägger man ett lager tacokryddad köttfärs och strör över ost. In i ugnen på 225 grader tills osten smält och kanterna fått lite färg. Sen brer man över creme fraiche och lägger på grönsaker - klart! Mums.

Han har stuckit på träning nu. Jag ska ta cykeln ut och fota en sväng tror jag. Har nog cyklat upp mot 2 mil idag, känns bra! Har också hunnit med en powernap på någon timme. Blev helt utslagen efter att ha fikat lite när jag höll på med psykologiuppgiften. 

Tänkte bara konstatera att hösten officiellt är här. Och jag har ingen given praktikplats än, trots att vi kör igång på måndag och fyra veckor framåt. Får se hur det blir det där..

En sak till. Oj vad fina kläder jag hittade på GinaTricot. Suck.

There is so much more to see.

2011-09-16 @ 09:40:25 Mat i mitt hjärta
{ 1 Kommentarer }

Fredag. Morgonrock och en lång frukost framför tvn. En mjuk macka med banan och jordnötssmör (det är faktiskt riktigt gott!), en hårdbrödmacka med leverpastej och gurka och en filtallrik med banan, kiwi, lite frön och flingor och kanel på toppen. Underbart.

Nu ska jag linda min fot och sedan bege mig ut och cykla en sväng. Skönt. Sen blir det lunch, psykologiskrivande och kanske lite bakande? Vi får se.. Skönt med helg hur som helst. 

Igår var det 8 underbara månader tillsammans med Fredrik. Firades med film och typ 20 tända ljus. Hur mysigt som helst. 

Nu -> cykel! Känns så skönt att det börjar bli bra. Kan nästan gå som vanligt igen utan att halta, visst har jag lite ont fortfarande, men det får man leva med.

Looking back when time has passed by.

2011-09-13 @ 20:13:21 Vardag
{ 0 Kommentarer }

En lättnads suck. Inget brutet. Bara en rejäl stukning. Ska köra hårt med balansplatta och annat när det känns lite bättre. Kunde tydligen ta någon eller ett par veckor. Riktigt skönt! Har alltså varit en skön dag. Efter det hann jag säga hej till Fredrik två minuter, han var inne och skulle fixa något med geväret. När han hade åkt igen satt jag mig med plugg till provet imorgon. Bloggar, middag osv. Sen tog jag mig ut på cykeln en sväng. Skönt att jag kan göra det helt utan problem i alla fall! 

Sen dess har jag epilerat benen, kändes rätt mycket kan jag lova, eftersom jag inte gjort det på länge nu.. Sen tog jag en skön dusch och gjorde hårinpackning. Nu sitter jag i soffan med ett tänt ljus, plommon, en macka med jordnötssmör och banan och tv. Är arg för att inte kanal 4 funkar...alltså blir det inte Idol för mig ikväll. Surt.

Kommer troligtvis avsluta kvällen i sängen med min bok och American Pie på sexan.

Morgondagen väntas skola, skyddsombudsmöte med fika, middag på stan, riskettan(!). Kommer bli rätt sent eftersom jag åker hem efter det. Känns läskigt att det blivit så verkligt, det här med körkort och allt. Nästa vecka är också min första körlektion... Spännande.

Note to self: Epilera benen oftare.

Bubbly.

2011-09-13 @ 12:30:40 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Jag är så nervös att jag tror jag spyr snart.. Jag vill verkligen inte ha gips. Om en timme kanske jag vet. Så håll tummen nu. (att hålla tummarna är otur har jag hört.)

I picture you now, right in front of me. Your beautiful eyes, looking right at me.

2011-09-08 @ 18:10:06 Vardag
{ 1 Kommentarer }

Efter att ha tiittat igenom massa bilder så vill jag bara säga tack till alla inblandade för en helt underbar sommar!

Bloggpaus, uppehåll, osv. har jag nu haft utan vidare sådär. Inspiration till bloggen har inte funnits alls, ingen inspiration till något alls faktiskt.. Under matchen mot Vilhelmina i lördags stukade jag foten. Har inte kunnat göra mycket alls sen dess och det gör mig nästan deprimerad. Jag blir så otroligt rastlös. På söndag avgörs det om vi tar seriesegern eller inte. Känns sjukt tråkigt att inte veta om jag kommer kunna va med. Men följer med i alla fall, så får vi se hur det blir.

Har gått skola måndag och onsdag i veckan, resterande dagar ledigt. Känns skönt att få va hemma och göra det jag vill istället för att hoppa runt på kryckor på skolan.. Idag har jag bara bakat långpannekladdkaka, smått tränat lite hemma, sett tv, och sen när Fredrik kom hem från jobbet gjorde vi middag - pasta med tonfisksås. Underbart gott. Kvällen blir nog som tidigare, lugn. Ogilla. Hade så gärna farit på boxningen, men icke.

Fredrik åker och jagar i helgen och typ hela nästa vecka. Så jag tar mina grejer och bor hemma nu ett tag framöver. Helgen blir nog inte många knop heller, som den senaste veckan. 

Och sen som avslutning så vill jag bara säga att den här låten är helt underbart bra. Dead by April - Calling.

RSS 2.0