Student 2012.

2012-06-19 @ 23:39:33 Vardag
{ 1 Kommentarer }

Here we go go!

2012-06-06 @ 18:18:26 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Tredje dagen idag, Furuviksstranden ikväll! Nu köööör vi!


För vi ska ta studenten.....

2012-06-05 @ 08:35:11 Vardag
{ 1 Kommentarer }

Balen är över. Det var fint, en rolig upplevelse och en överhuvudtaget bra kväll! Kommer bilder sen!

Är ju nämligen i Lycksele i veckan! Inneboende hos Anna och just nu ligger jag under täcket i bäddsoffan. Gårdagen började med att handla mat med Anna, sen några timmar på skolan med fika och annat. Raggade lite bil med Maria och sen for vi till Jenny en sväng och planerade kvällen. For hem till Anna och vi gjorde tortilllapizza till middag och började dricka. Sen for jag till Jenny där det blev en hel del folk och vi drack och hade trevligt. Lyckades ragga skjuts också så då for vi på Lugnet där alla treor var och spelade brännboll. Sjukt kul! Raggade till Statoil och köpte nån varm macka och sen raggade vi lite till. Avslutade kvällen hos Jenny innan jag och Anna följdes hem!

Vaknade för ett bra tag sen men börjar inte förrän 10. Då är det fika med lärarna och sen studentinfo i aulan. Kan inte fatta att jag tar studenten!!! Helt sjukt!


You turned your back on tomorrow, 'cause you forgot yesterday.

2012-06-01 @ 08:47:32 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Sitter i Annas lägenhet ensam och nervösar ihjäl mig för balen. Usch vad magen bubblar. Vet inte varför jag är så jäkla nervös helt plötsligt...dessutom vaknade jag upp på bussen då vi kom fram till Lycksele och insåg att det snöade. Vad är det för odds? 1 juni, just våran baldag. Vad kan man förvänta sig?......

Veckan har bestått av några besök på gymmet, vilket har resulterat i GRYM träningsvärk. Har också jobbat, varit ledig två dagar, gått morgonpromenader, lagat mat, myst osv. Idag är det som sagt bal. Resten av helgen är oplanerad, ev. Holmträsk på söndag. Måndag morgon åker jag till Lycksele och blir inneboende hos Anna resten av veckan! :)

Köpte en vattenmelon igår och åt med sked direkt ur! Underbart gott!


RSS 2.0