Löparlycka

2012-10-31 @ 20:12:52 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Idag har jag jobbat 12 timmar...sjukt slut i huvudet var jag när jag gick från jobbet kl 18. Var uppe halv 5 i morse och har suttit i kassan i stort sett hela dagen. Det första man tänker på efter att ha jobbat så länge är kanske inte att fara ut och springa. Men faktum är att det var exakt vad jag behövde. Det var verkligen den perfekta löprundan. Jag bara sprang på och hann rensa huvudet vilket var otroligt skönt, dessutom var det perfekt temperatur ute.  Benen tog mig framåt och jag tänkte inte en sekund på att stanna. 6 sköna, underbara km blev det och jag kommer sova så otroligt gott i natt. 
 
Imorgon väntas 13 timmars jobb. Jobbar 8-17 på Coop och springer sen direkt till Åseborg för att jobba 17-21. Ska bli skönt då det är över, men det är imorgon det (försöker lära mig fånga nuet liksom). Nu ska jag ta en skön dusch, göra kvällsfika och se Rosa Bandet-galan. 

Shine bright like a diamond

2012-10-24 @ 20:51:00
{ 3 Kommentarer }

Varje dag lär jag mig något nytt om mig själv. Saker jag trodde jag visste, men som ger nya insikter. Den senaste tiden har jag satt mig i sitsar där jag blivit tvungen att utmana mig själv på olika sätt. Göra saker jag tvivlat på att jag kan göra. Helt plötsligt kommer jag på mig själv ett steg framför, och helt utan att ens ha reflekterat över saken, utan att ha tvekat. Jag är psykiskt stark just nu, otroligt stark faktiskt. Jag mår så jäkla bra. Och jag är så himla glad över att vara mig.

 


Jobba, jobba, jobba

2012-10-05 @ 10:22:30
{ 0 Kommentarer }

Har inte tid eller ork till bloggen och snart tror jag att jag tar bort den.. Jobbar och tränar för fullt. Myser och umgås då det finns tid mellan allt. I veckan har jag inskolat mig på Åseborg i onsdags och igår, och jobbat på Coop måndag, tisdag, idag och imorgon. Är alltså bara ledig söndag den här veckan. Nästa vecka är det dubbeljobb på måndag, och jobb onsdag, torsdag, fredag och lördagnatt. Ja, jag behöver inte va arbetslös så mycket ;)..

Nu ska jag göra mig redo för jobb på Coop 11-20.15!


RSS 2.0