When christmas comes to town

2013-12-19 @ 07:39:14 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Ja hörrni, om det hinner komma upp ett enda inlägg efter det här innan jul, då borde ni bli galet förvånade. Det är helt galen julstress på jobbet, är inte en enda lugn stund, och sen är jag bara ledig en dag innan tisdag också. Dessutom är alla julklappar oinslagna, lägenheten måste storstädas, jag har lovat Susanne att göra julgodiset till måndag då vi firar jul med Fredriks familj (får två julaftonar i år) och såklart har jag satt ribban lite väl högt.. Men nu har jag handlat till allt så det är bara att genomföra ;) Dessutom ska det tränas och lagas mat i vanlig ordning, jag ska hinna träffa vännerna några kvällar, köpa de sista julklapparna, gå på systemet osv.  "Det blir jul i alla fall", sa chefen, men allt måste ju hinnas med.. 

Var galet pigg när Fredrik for på jobbet så nu ligger jag i soffan och ser film och sen ska det bakas julgodis som sagt. Det blir 11 sorter i år...haha!

Om jag inte tittar in här mer så ska ni ha en fantastiskt god jul och (kanske också) ett gott nytt år. En årsresumé kanske vore bra, men det får bli en annan dag. Kram på er alla!

Luciadagen

2013-12-13 @ 08:07:21 Vardag
{ 3 Kommentarer }

Godmorgon på er! Fredag den 13e idag, men alla ni som följer mig på instagram vet att jag hade min otursdag igår. Tur för mig att den är över, men den kostade mig en trasig telefondisplay, glas i tummen, platta lussebullar (😂😂😂), en promenad från gymmet i spöregn och en hel del andra grejer.. Men fick ju i alla fall klippa och färga håret, träffa Anna och träna ett ganska bra rygg/biceps-pass. Har dock inte fått tillbaka styrkan till 110% sen förkylningen, så jag tar vilodag idag. Passar fint, för snart ska jag på lucia med Emma och sen ska 11 timmar avverkas på jobbet. Är ju nattöppet ikväll så vi har öppet till 22. Kommer hända massor av skoj och så kommer det troligtvis vara mycket folk också, plus att varorna kommer idag, så det blir nog roligt (och fullt upp).

Nu ska jag göra mig i ordning för lucian. Hoppas på att få lite julstämning eftersom den stack tillsammans med snön.. Kan inte riktigt fatta att det snart vankas jul, men jag längtar! Ingen stress i år för jag har ju köpt alla julklappar! Inte riktigt likt mig, men en positiv förändring 😉

Förresten

2013-12-10 @ 22:42:16 Vardag
{ 1 Kommentarer }
Behöver ni lite inspo? Kika in hur bra min fina kusin lyckats! Hon har kämpat så himla bra 💖 

http://www.ptbyemma.se/blog/2013/11/mot-helena-en-av-mina-grymma-pt-onlinekunder/Lite mat till en liten tjej (eller? 😉)

2013-12-10 @ 13:05:29 Vardag
{ 0 Kommentarer }Ett julmysigt hem

2013-12-09 @ 09:59:37 Vardag
{ 3 Kommentarer }
Inspirerad av Karin som la upp bilder på deras mysiga lägenhet. 😊👍 

Long time. No see.

2013-12-06 @ 05:49:11 Vardag
{ 2 Kommentarer }
Hej på er. Förlåt för min frånvaro här på bloggen men det har varit både det ena och det tredje. En annan anledning är att jag hatar blogg.se-appen som tar bort inlägg titt som tätt.

Jag var sjuk hela förra veckan så jag vilade från träningen. Nu är jag tillbaka med full kraft dock med tre grymma pass gjorda! Sjuk träningsvärk och nya PB! Bl.a. gjorde jag en tvåa på 60 kg i bänk igår! 

Nu är jag uppe och ska suga i mig lite kaffe innan intervallträning på brandstation. Jobbar sen 8-16 och efter det är det helg! Bl.a. ska vi ha julfest med jobbet och så ska det bakas och födelsedagsfikas.

Ha en fin fredag!

RSS 2.0