Tidig morgon

2013-10-31 @ 05:27:41 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Godmorgon! Och vad fasen gör jag uppe den här tiden kan man ju undra?! Jo, idag är det inventering på jobbet, så jag börjar redan kl. 6. Kommer bli en lång dag men jag håller alla tummar för att det ska gå smidigt. Efter det sticker jag iväg på gymmet för ett snabbt benpass och senare ikväll väntar middag i soffan och Hela Sverige Bakar!

Hoppas ni får en underbar torsdag!




Träningskärlek

2013-10-30 @ 19:14:56 Vardag
{ 2 Kommentarer }
Jo hörrni, jag lever faktiskt, tro det eller ej. Som vanligt är allt bra, och dagarna ser i princip likadana ut med jobb, mys med nära och träning, massor av träning. Som jag älskar det. Jag vet att jag har sagt det förr men träningen är verkligen en otroligt viktig del i mitt liv. Den går mig att må otroligt bra och det är så jäkla kul, speciellt nu när jag blir starkare nästan hela tiden! Det är så sjukt roligt och det gör mig så stolt, snacka om egoboost! Igår pressade jag t.ex. upp 50 kg i bänkpress på 4 reps! För ett tag sen gjorde jag 8 chins, 6 dips, en fyra på 80 i benböj och så de där 110 kilona jag drog upp i mark förra veckan. Ja, ni förstår - lycka!! 

Min planerade Öviksresa i lördags blev jobb på Kronan istället, hade lovat att jobba på puben så jag fick stanna hemma. Som tur va fick jag jobba med Emma, så det blev en riktigt bra kväll ändå! 

Kul att se att ni fortsätter titta in. Just nu har jag lite fantasibrist dock :)

Smygfotade en fönsterbild på gymmet, och hey! Jag har ju faktiskt börjat få axlar! Cheers på den!




Muskelmat

2013-10-29 @ 19:49:04 Vardag
{ 0 Kommentarer }


Nytt personbästa

2013-10-22 @ 21:51:07 Vardag
{ 2 Kommentarer }
Drog ett PB i marklyft idag! 110 kg!! WIHOOOO. Så jäkla gött. Har kört två sjukt grymma pass de två senaste dagarna - idag rygg/biceps och igår ben/mage. Har dessutom haft två riktigt jäkla bra dagar i övrigt också så jag hoppas det håller i sig hela veckan lång. Så underbart livet är! 




Salladslunch

2013-10-21 @ 12:31:28 Vardag
{ 0 Kommentarer }



Den senaste veckan och framtiden

2013-10-21 @ 07:29:48 Vardag
{ 1 Kommentarer }
Hej på er! Just nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och försöker vakna till. Jag har inte haft något speciellt att skriva. Allt rullar på som vanligt. Senaste veckan har varit jobb, träning, morgonpromenader (såååå vackert just nu!!!). Jobbade lördag så jag hade en kort helg igår. Jobbar mitt vanliga 8-11 pass idag och en vanlig vecka. På lördag däremot, bär det av till Övik för att se Modo med vännerna mina! Längtar!  

Livet känns verkligen bra just nu, en snabb vändning jämfört i somras då man ändå kan tyckas allt skulle känts bra. Men allt har sin tid, man får ta det som det kommer och just nu tänker jag verkligen njuta av allt och älska varje stund. Ett stort plus är också Stockholmsresan jag fick av Fredrik och som vi nu bokat in. Åker fredag eftermiddag den 8/11 och kommer hem på måndagkvällen därpå. En långhelg med min bästa. Dit längtar jag också! Men först njuta av en underbar vardag. 

Ha en bra dag!




Världens bästa vänner

2013-10-18 @ 14:36:27 Vardag
{ 3 Kommentarer }
Oj, vad många ni är som läst hela veckan trots att jag inte skrivit nånting! Kan börja med att säga att lördagen blev perfekt! Är så lyckligt lottad som har så fina vänner! Blev hämtad exakt i tid av Paulina och Anna. Vi åkte till Umeå och där mötte Emma upp oss mitt i stan. Dom tog med mig till Fortet och vi gjorde en massa celler - sjukt kul, än fast vi sög ;) Sen handlade tjejerna till tacos, och så godis såklart! Åkte till Karin och Clara och så lagade dom middag och sen fick vi surra ikapp hela kvällen. Var en helt perfekt dag och det var sjukt roligt att bli överraskad sådär! Dom är så underbara mina bästa vänner. Kärlek till er!!

Har jobbat och tränat annars i veckan. Orkar inte skriva mer just nu, sitter på rast på jobbet och laddar inför sista timmarna. Skriver mer senare. Kram!




Mystisk lapp

2013-10-12 @ 07:33:52 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Godmorgon! Vad jag gör vaken denna tid en lördag undrar jag också...kanske beror det på den mystiska lappen som låg utanför min dörr igårkväll när det ringde på dörren.. Är så galet nervös, har haft ont i magen ända sen igår ;) ska fara på gymmet och göra av med lite nervositet. Vad jag sen ska göra och vart jag ska vara idag/kväll har jag inte en blekaste aning om. Inte heller med vem....haha. Fick en minst sagt spännande packlista och vad jag ska med alla saker till blir spännande att se. Haha! 

Hoppas ni får en bra dag!





Fredagsstandard

2013-10-11 @ 20:32:04 Vardag
{ 0 Kommentarer }


Positive mind.

2013-10-11 @ 10:26:43 Vardag
{ 0 Kommentarer }
God morgon på er! Eller god dag kanske det blir vid den här tiden! Klockan är bara 10.30 och jag har hunnit med massor. Kaffe i soffan, morgonpromenad, intervaller på löpbandet, dusch, fixande av matlådor och så fika såklart. Snart dags att sticka iväg på jobbet och sen är det ju helg! Wihoooo.

Har beslutat mig för en del saker idag som jag måste komma ihåg att påminna mig själv om hela tiden. Man har ett liv, det gäller att ta vara på det ❤️ Ha en underbar fredag vänner! 




Morgonpromenad och morgonkaffe

2013-10-10 @ 09:13:43 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Checkar av en timmes underbart skön och vacker morgonpromenad. Sitter med en kopp kaffe nu och andas lite. Ska strax sätta igång med lunchen och sen jobbar jag 12-15, lökigaste passet någonsin typ! Haha! Senare i eftermiddag är det benpass på schemat igen, när träningsvärken från det förra nyss gått över. I-landsproblem ;) 




Lunchtime

2013-10-07 @ 11:35:07 Vardag
{ 0 Kommentarer }



Summering av veckan

2013-10-06 @ 16:41:30 Vardag
{ 1 Kommentarer }
Här var det dött...sen sist har jag fyllt 20, fått en massa grymma presenter, jobbat, tränat, bakat 6 tårtor, tryckt en sjujäkla massa fika och myst med nära och kära. 

Eftersom jag hade en fullspäckad födelsedag med jobb och träning så blev det fika igår istället. Bakade i nästan 12 timmar för att få klart alla tårtor jag hade planerat att göra. Det blev en oreotårta (som ett stort oreokex typ), en chokladtårta med lime, mascarpone, jordgubbar och chokladfrosting, en blåbärstårta med citronsmörkräm, en fransk chokladtårta, en smörgåstårta med skinka och leverpastej och en kokostårta med lime. Bakning är ju ett annat riktigt stort intresse jag har, men tyvärr blir det inte så mycket bakning eftersom det sällan är någon som äter upp det, haha. Fikade galet mycket i alla fall och det var så sjukt gott. Inte så konstigt när jag inte fikat på nästan sju veckor. Men då mådde jag som jag förtjänade efteråt också.....

Mådde riktigt kasst i natt, men det kändes bättre imorse. Skjutsade iväg Fredrik på ishallen och sen blev det en långpromenad. Käkade lunch, drack kaffe ur nya kaffemaskinen, körde ett grymt benpass på gymmet och nu har jag fikat lite. Ska städa upp lite här hemma nu, fixa middag och sen fara på bandyn. Måste ju utnyttja all energi jag fick av fikat igår. ;)

Och presenterna då...fick ju som sagt en Tassimo-kapselmaskin som jag hade önskat mig, en Stockholmsresa, 
ett presentkort på massage, en servis från Rörstand (inte inhandlad än, men så småningom!), massa pengar, presentkort på Ur och Penn till en klocka, presentkort på Fitnessguru, ljushållare osv. Helt sjukt vilka underbara människor jag har runt omkring mig ❤️ Är så otroligt nöjd. 

Hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag har haft!




Födelsedagsfika

2013-10-01 @ 10:57:27 Vardag
{ 1 Kommentarer }



RSS 2.0