Summervibes

2014-05-30 @ 10:42:17 Vardag
{ 2 Kommentarer }





Den lediga torsdagen spenderades med:

🌸 Kaffe och lite rabarberpaj hos Fredriks mormor och morfar ute i solen
🌸 Båttur med mamma och pappa
🌸 Questbars och kaffe på mammas och pappas soldäck
🌸 Grillning hos Fredriks mamma och pappa

Blev både paj och grillad banan med glass igår, vilket gjorde att jag hade mycket energi på morgonens plyo-pass! Svettigt och jobbigt! Nyss ätit frukost och snart ska jag cykla iväg på jobbet för ett kvällspass! 

Ledig torsdag

2014-05-29 @ 12:26:58 Vardag
{ 1 Kommentarer }



Vaknade 1,5 timme innan väckarklockan, pigg dessutom! Tog täcket till soffan och såg Gossip Girl med grötskålen i knäet. När Fredrik hade vaknat åkte vi iväg och handlade lite och sen fick jag gå en efterlängtad prommis med Pallan! 

Efter det vankades det backintervaller på kyrkberget, och nu äter vi chili con carne på balkongen! Så jäkla gott!

En helt ledig dag framför fötterna! Sååååå skönt ❤️

Små glädjemoment

2014-05-28 @ 22:01:11 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Att få komma hem till detta efter en kväll på jobbet och sen gå ut till detta:

LYCKA. 💕

Full fart

2014-05-27 @ 21:12:52 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Tisdag. Morgonpromenad. Gröt. Jobb 8-17. Ett mixat pass på gymmet. Middag. Tillsist en lugn kvällspromenad i detta fantastiska väder ovan. Nu är jag trött i både kropp och knopp efter en dag med ganska full fart. Snart dusch och sen raka vägen i sängen! Godnatt!

Sommartecken

2014-05-27 @ 07:27:17 Vardag
{ 0 Kommentarer }



Två är bättre än en

2014-05-26 @ 20:34:15 Vardag
{ 3 Kommentarer }

En bra måndag, trots regn och vardagssysslor! Vaknade bredvid bästa hjärtat, stack iväg på gymmet för ett benpass med en massa högreps, tack och lov känns foten bra idag! (Imorgon går jag nog en morgonpromenad som vanligt!) Alltid kul att kunna skratta mellan seten och sen avsluta med lite fjant framför kameran. Som ni ser ligger jag lite efter vad gäller rutorna! Klagar dock inte, haha 😉👌 Det är så kul att dela sitt största intresse med den man älskar mest, det gör det dubbelt så kul ❤️

Från gymmet och vidare hem för kombinerad frukost och lunch, vilket gjorde mig totalt proppmätt! Har sen spenderat dagen med att tvätta, dammtorka, dammsuga, skura, bära upp sommarskor från förrådet och bära ner alla vinterkläder (wihoooooo!) och göra veckans lunchlådor - gojävla kycklingwok! Har hunnit massor med andra ord, skönt och välbehövligt! 

Livet är så jäkla fint just nu ❤️ Kram på er!

Myshelg

2014-05-25 @ 20:21:11 Vardag
{ 2 Kommentarer }

Ännu en helg förbi. Fredag gjorde jag helg kl 16, vi for iväg och sprang några intervaller och sen blev det en sen middag i soffan. 

Lördagen klev vi upp tidigt, och tog lite mått på kroppen. Har tappat ytterligare 8 cm(!!) på typ två veckor, helt sjukt vad glad jag är för att det går så bra! Sen åt vi frukost och efter det åkte vi till Umeå för att gå på stan. Gjorde av med en jäkla massa pengar, köpte bl.a. två nya jackor, plus några sommarlinnen och trosor. Hann också säga hej till Karin och Clara en sväng på stan! Mys!  

När vi sen kom hem till Åsele bjöd Freddans mamma och pappa på grillat och sen satt vi ute och myste på altanen med cheesecake och smattrande regn mot taket! 

Sov ut till kl 9 imorse, käkade frukost och gjorde hälften av veckans matlådor. Har fått lite ont i en muskel i foten, så dagens gympass fick bli 60 minuter cykling som kändes riktigt bra! Skönt att kunna träna utan att belasta och det kändes bra att kunna få lite genomströmning! Sen blev det handling och dusch innan mamma och pappa bjöd på sen morsdagslunch i form av grillat nötkött och klyftpotatis, mums! 

Till middag har vi sedan ätit lite ihopplock framför tvn - skinka, rostbiff, kräftstjärtar, morötter och blomkål med kvargdipp och en questbar till efterrätt. En skönt lugn kväll. Axeln börjar också kännas ganska bra nu när jag varit lyhörd, så snart är jag förhoppningsvis tillbaka som vanligt, LÄNGTAR!!!

Balkongfrukost

2014-05-23 @ 06:58:57 Vardag
{ 2 Kommentarer }

Som.jag.har.längtat!! ❤️

Plyopass

2014-05-22 @ 21:28:38 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Hej på er! Fintorsdagen är snart till ända! Ska se klart sista perioden av kvartsfinalen i hockeyn, men sen ska jag skalla kudden! Har varit en sjukt skön dag. Efter jobbet klämde vi i oss några riskakor och drog ner på gymmet. Eftersom jag fortfarande inte vill belasta axeln fick det bli ett pass med plyometriska övningar där jag blev galet svettig! Sjukt jobbigt och effektivt! Hur passet såg ut ser ni på bilden ovan.

Efter det åkte vi hem, njöt av lyxfika i form av questbars på balkongen och sen blev det en skön kvällspromenad med ganska stumma ben, haha. Har som sagt avslutat med middag i soffan framför hockeyn och sen blir det raka vägen i säng!

Imorgon är det sista arbetsdagen innan helg! Morgonpromenad först, sen jobb 8-16 och sen efter jobbet ska vi köra backintervaller! Blir en hel del kondition just nu, men jag pallar inte att köra tunga benpass varje dag liksom! Haha! Har börjat kännas bättre i axeln, men det är svårt att få en snabb läkning då jag lyfter typ ett ton med frukt varje tisdag och fredag.. Bara att vara noga med lyften och låta kroppen återhämta sig så ska det nog ordna upp sig :)

Sommarväder

2014-05-22 @ 10:14:03 Vardag
{ 2 Kommentarer }

Bild från gårdagens morgonpromenad. En stålande fin onsdag som mestadels spenderades inomhus tyvärr. Promenaden var riktigt skön i alla fall, pannkakorna till frukost efteråt smakade underbart och jag fick en skön cykeltur till gymmet för ett snabbt magpass. Träningsvärken i magen idag är ett bra kvitto på att det tog där det skulle! 

Jobbade sedan som vanligt 12-20, men det gick så sjukt lätt igår då mitt humör var på topp. Så skönt att vara genuint glad och lycklig. Fick sen komma hem till världens bästa och äta middag och prata framtid tillsammans. Så mycket kärlek till denna människa. Du är bäst! 

Torsdag idag och som vanligt blev det en morgonpromenad, frukost i soffan och så har jag tvättat en maskin med underkläder. Jobb 12-15 och sen gymmet! 

Morgonlöpning

2014-05-20 @ 07:14:48 Vardag
{ 2 Kommentarer }

Vad fasen hände?! Undrar jag också! Haha! Min vanliga morgonpromenad blev en löprunda istället! Har inte hänt sen förra sommaren! Kör ju bara intervaller numera liksom... 

Tanken slog mig faktiskt redan igårkväll då jag insåg att något träningspass inte hinns med idag... Jobb 8-17 och sen kl 18 har vi personalmöte, dom brukar ha en tendens att dra ut på rätt många timmar. Så jag tog tillfället i akt och fick till lite morgonträning iaf! Helt otroligt vilken mental kamp det är att springa för mig! Haha! Två röster i huvudet som bråkas om att stanna eller fortsätta springa! Men jag är faktiskt jäkligt nöjd, och efteråt visste jag inte vad som var regn och svett, helt dyngsur :)

Nyss duschat och nu käkar jag proteinpannkakor, sen väntar en lång, fullspäckad dag alltså. Hoppas ni får en fantastisk tisdag!

Nytankad

2014-05-19 @ 18:06:22 Vardag
{ 2 Kommentarer }




Bilder från de senaste dagarna. Lördagen blev som sagt en paus från allt vad diet heter. Jag behövde verkligen det, släppa på de mentala spärrarna som kom upp i huvudet på mig. Har ju lovat mig själv att inte vara så jäkla strikt och straffa mig själv, så jag gjorde precis vad kropp och knopp ville - åt en sjujäkla massa kalorier. Har inte varit mentalt på topp de senaste veckorna, men efter lördag har jag känt mig på topp igen, glad och taggad på livet. Och formen är det ju ändå inget fel på!

Igår var jag fulltankad med energi så vi hann både morgonpromenad, foodprep för veckan, backintervaller i solen, hockey, tacos hos mamma och pappa och slutligen fackmöte med jobbet på Tessans altan - riktiga sommarkänslor på gårdagen! 

Idag blev det en morgonpromenad, proteinpannkakor till frukost, jobb 8-11, benpass på gymmet (har mest troligt en inflammation i vänster axel, så det blir ingen överkroppsträning på ett tag..känns såklart sjukt tråkigt, men kroppen bestämmer nu!), balkonghäng och nu ska jag faktiskt ut på en till promenad medan Freddan har övning med jobbet. Måste ju fördriva tiden med någonting ;) 

Taggad och glad på de sista tre veckorna av denna diet, sen börjar en ny period! En period där min enda plan är att inte ha någon plan :) Ska bara njuta av grillkvällar, god mat, glassar, hård träning och en massa glädje, sol och energi! Tror att det kommer bli en helt fantastisk sommar! Men först - fokus på dessa sista veckor! All in!

Uppladdning

2014-05-17 @ 20:49:03 Vardag
{ 2 Kommentarer }

Japp, det är precis vad det ser ut som. Glass, fruktsallad, chips, chokladbollar. Har även blivit choklad och vitt bröd med mycket Bregott. Njuter och samlar energi. Tro det eller ej, precis vad jag behöver mentalt. 

Tröttmössa

2014-05-16 @ 09:53:22 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Godmorgon! Det var en trött morgon denna fredag, startade med morgonpromenad till gymmet. Körde lätt för triceps och bröst (måste anpassa träningen efter hur det känns i axeln just nu), men lite genomströmning fick jag nog till iaf. Gick resten av morgonpromenaden hem, och nu har jag käkat gröt och kollat på lägenheter i soffan. Strax blir det duschen och sen jobb 11-20. 

En vanlig fredag för min del, hoppas ni gör något mer spännande! Haha!

Prommis

2014-05-15 @ 18:11:14 Vardag
{ 1 Kommentarer }

Det blev en riktigt lång promenad idag!

Ändra tankesätt

2014-05-15 @ 13:47:10 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Var en riktigt konstig dag mentalt igår. Mycket tankar som snurrade åt olika håll, men i morse vaknade jag med lite mer rätsida på allt. Har som ni vet legat rätt mycket på minussidan vad gäller energinivån, och trots att jag går på diet måste jag ändå skylla mycket på mitt sätt att hantera negativa tankar. Har försökt jobba på detta ett tag och det känns som att jag hamnat på banan igen. Allt blir ALLTID vad man gör det till. På planet hem från Thailand lovade jag mig själv att ändra mitt tankesätt, och det har blivit stor skillnad, nu är det bara att fortsätta i samma spår.

Har nyss fikat chokladbollssmet och Celsius framför Gossip Girl och snart väntar en långprommis i solen. Skönt med en ledig dag! Tidigare körde jag och Fredrik ett rätt bra ryggpass med ENERGI. Skönt att inte känna sig som en zombie. 

Att ta bilder är bra!

2014-05-15 @ 11:58:05 Vardag
{ 1 Kommentarer }

Lite ryggutveckling! November vs. maj! Mer djup och lite mer bredd! Men bättre ska det bli ;)

Ser ljuset i tunneln

2014-05-14 @ 07:58:07 Vardag
{ 2 Kommentarer }
Godmorgon på er! Sitter just nu och laddar med gröt inför ett benpass på gymmet med Freddan. Blir ett tidigt pass idag då jag, som vanligt på onsdagar, jobbar 12-20. 

Igår hade jag verkligen inget krut över till att formulera ett inlägg. Var ännu en minst sagt kaotisk dag på jobbet där en massa varor fattades även denna gång, plus en massa annat strul och sura säljare. Tur man har arbetskamrater som kan muntra upp en iaf! Sen for jag iväg och sprang mördar-backintervaller. Hade galet lite energi, men sprang tills spyan låg i halsgropen. Tog mig sen hem på trötta ben, käkade middag med Fredrik och däckade i soffan framför Gossip Girl innan jag tillslut fick kraft nog att ta mig in i duschen och sen vidare till sängen.

Som sagt, inte mycket energi till övers just nu, men jag ser ljuset!

Hamburgare

2014-05-12 @ 22:09:04 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Denna goding fick jag äta två(!!) av igår, trots diet, japp! ;) Åt som sagt bara frukost och fika tidigare på dagen så jag hade en hel del kalorier och protein/fett/kolhydrater att disponera! Fullkornsbröd, min kvarg-hamburgerdressing, sallad, lök, Susannes hemmagjorda burgare (på rent älgkött och kryddor), en skiva cheddarost, stekt ägg och steviaketchup. Hur-jävla-gott-som-helst! Hihi.

Har varit ledig idag så det har varit skönt. Gått morgonpromenad, tvättat, vikt tvätt, städat ugnen, vattnat blommorna, dammsugit, gått eftermiddagspromenad, hälsat på mamma och pappa och sett en massa Gossip Girl däremellan! Är nu inne på nionde dietveckan. 8 gjorda, 4 to go!

Dietuppdatering

2014-05-11 @ 17:20:29 Vardag
{ 3 Kommentarer }


Kort uppdatering om helgen. Njuter av att bara vara ledig och förhoppningsvis fylla upp batterierna till en lite högre nivå än vad de har legat på den senaste veckan (dvs typ i botten). 

Jobbade järnet på fredag hela dagen. Åkte ner på gymmet och körde en knäböjsutmaning. 50 kg på stången och 100 reps så snabbt som möjligt. Slutade på 10.49 som ni ser på bilden ovan och jag var rätt nöjd med den tiden med tanke på hur lite energi jag hade. Ska bli kul att testa efter dieten! Efter det och lite lårcurl och mage åkte vi hem och totaldäckade i soffan. 

Sovmorgon igår, upp för frukost och sen iväg på gymmet för rygg/biceps. Har fått ont i axeln, misstänker en inflammation eller liknande, så jag fick anpassa efter den till de övningar som kändes bra. Ett helt okej pass ändå. Kvällen spenderades med Clara och André, vi grillade till middag (älgkött och hemmagjord potatissallad på bilden ovan) och såg Gladiatorerna och Eurovision på tvn. Även Pallan och Tommy svängde förbi en stund. En riktigt mysig kväll! 

Imorse klev vi rätt upp ur sängen och gjorde veckans matlådor. Sen ner på gymmet där tanken var bröst/triceps. Hade dock ont i axeln av det mesta så det blev i stort sett bara cykling för mig. Så sjukt frustrerande, men det finns inget annat än att lyssna på kroppen. Underlättar inte att man är riktigt blödig och låg på energi just nu... Haha. Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare hos Fredriks mamma och pappa. Allt anpassat såklart, har bl.a. gjort min hamburgerdressing! 

Måste bara flika in också hur otroligt bra mätningen gick! Har tappat hela 22 cm sen vi började dieten! Bl.a. 8 cm över naveln, galet! Nu är det bara att försöka hålla fokus de fyra veckorna som återstår, och sen är sommaren runt hörnet! Som jag längtar! 

Framsteg

2014-05-08 @ 10:02:57 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Blev inget inlägg igår men dagen gick på rullande band. Morgonpromenad - frukost - axlar + stretch på gymmet - snabbdusch - lunch - jobb 12-20 - sen middag - och slutligen sängen. 

Dieten börjar kännas av nu och energin är rätt låg just nu. Det är dock nu resultaten börjar märkas av också, så det är bara att kämpa på! Imorse visade vågen -4 kg och på måndag har vi kört 8 veckor. Alltså har jag snittat -0,5 kg/vecka vilket är precis den takten som var tänkt. Blir mätning i helgen så då får vi se om det hänt mer grejer där! Jag struntar egentligen i siffran på vågen, men just nu är det ett bra tecken på att det går i rätt riktning! Förhoppningsvis har jag inte tappat ett gram muskler av de där fyra kilona ;)

Startade denna torsdag med en morgonpromenad som vanligt. Käkat gröt framför Gossip Girl i soffan och snart kommer Fredrik hem på lunch. Jobbar kort dag idag, 12-15, och efter det har jag en massage inbokad. Är lite nervös då det var ett tag sen sist...men smärta ska väl fördrivas med smärta! Haha.. 

I'm gonna pop some.....shoulders?

2014-05-07 @ 10:09:59 Vardag
{ 0 Kommentarer }



Ordbajs

2014-05-06 @ 21:21:27 Vardag
{ 3 Kommentarer }
Har haft tankar på det här inlägget ett tag, men min diethjärna har inte haft så lätt att formulera orden. Det är troligtvis rätt flummigt och väldigt uppstyckat, men det är så mycket jag tycker missas vad gäller grunden för ett hälsosamt liv och en snygg kropp (dvs en kropp du trivs med, hur den än nu ser ut). 

Punkt ett. Det finns inga magiska träningsupplägg som gör jobbet åt dig. Du måste pusha dina gränser när du tränar, trötta ut muskeln, och hur du gör det är faktiskt mindre viktigt. Att bli trött är poängen. Det är så du utvecklas - genom att flytta dina personliga gränser. Alltså, det finns inget träningsprogram som är rätt eller fel, så länge DU känner att det tar där det ska. 

Kost + träning och därmed resultat är inte krångligare än hårt jobb och kalori in vs kalori ut! Ska du bygga muskler kan du inte gå på ett underskott, kroppen kräver mer energi för att bygga. (Det kan gå om man har stenhård koll på kost och träning men det är en väldigt komplicerad ekvation!) Samma sak när det gäller att tappa fett, men då tvärtom förstås. Det är svårt att tappa fett på ett överskott av kalorier. Nu säger jag inte att man måste räkna kalorier för att lyckas, men bygga muskler = mer mat, tappa fett = mindre mat. Men då ska jag också påminna att bara för att man går på ett underskott och tappar vikt, så betyder det inte automatiskt att det är fett som försvunnit. Kroppen kan lagra/släppa mycket vätska, beroende på hur mycket du druckit, stressat eller om du ätit extra mycket kolhydrater. Det betyder också att om du gått upp något kilo på bara någon dag är det automatiskt inte fett! Det är mest troligt bara vätska som kroppen lagrat in och inget att stressa upp sig över! 

Är trött på att läsa överallt om alla dessa "rätta lösningarna", och "bli fit på 14 dagar" i löpsedlarna... Det finns inget annat än hård träning och anpassad kost (anpassad efter tycke, smak, allergier, mål osv). Du kan t ex dieta på godis om du vill, men du kommer snabbt upp i kalorierna som kanske en hel dags intag av bra mat motsvarar! (Och du kanske inte mår så jättebra heller.) Det finns inga snabba lösningar för att komma i en form som du kan hålla. Den dieten jag kör nu är för att skala fram musklerna jag kämpat för att bygga. Och efter dieten kommer jag vilja fortsätta bygga mer muskler. Alltså är det ingen snabb viktnedgång jag har gjort för att sen efteråt trycka onyttig mat och godis varje dag. Det jag gör är min livsstil, och nyttig mat och träning är ett intresse jag har, som inte slutar med dieten. Även om kosten blir mindre strikt då dieten är över. Å andra sidan så måste man också veta att hur bra det än kan låta ibland är det inte bara guld att gå på diet. Känner mig ofta trött, energilös och hungrig. Är mycket mer känslosam och lättirriterad vilket går ut över både jobbet och mina nära. Det är en kortare period där jag får kämpa hårt med att orka hålla fokus genom alla träningspass och livet i allmänhet. Men det är en rolig utmaning, som jag gör helt och hållet för min egen skull. Och överlag är det mestadels bara positivt. Det har hänt förvånansvärt mycket (i mina mått mätt) med min kropp hittills och det är så jäkla kul att sätta sig själv på prov. Ytligt må hända, men det är ju också det ytliga som är mitt mål med den här dieten. 

Det är också viktigt att komma ihåg att vara ödmjuk och nyfiken vad gäller dessa ämnen. Alla har vi olika sätt att må bra på, och vissa kanske trivs jättebra med paleo-kost t.ex. Bara för det betyder absolut inte det att någon annan mår bra med en sådan kost. Jag har läst på om träning och kost i några år och tycker fortfarande det är sjukt intressant att lära mig. Man blir aldrig fullärd och det kommer hela tiden nya trender. Man måste själv lära sig sålla bland informationen, vara realistisk över vad som faktiskt är möjligt och hitta det som passar en. Jag kan inte påpeka vikten av att utgå från sig själv nog många gånger. Vi är så galet olika individer allihopa. DU känner dig själv bäst och vet vad DU vill uppnå. Utgå från det så blir det bra!

Slutsats: Mestadels är diet galet spännande. Men också jävligt jobbigt vissa dagar. Träning och kost är sjukt omfattande ämnen och det finns alltid mer att lära. Den enda personen du är expert på är dig själv. Utgå från det och må bra på ditt egna sätt, för din egna skull. Träna hårt är det enda sättet att utvecklas på. Det ska vara jobbigt!! Sista slutsats: Det här är nog mitt mest osammanhängande inlägg någonsin. Men ja, typ så. 

Mera intervaller

2014-05-06 @ 18:08:22 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Nyss kört sjukt jävla jobbiga och underbara (hatkärlek där!!) backintervaller på kyrkberget med Freddan. High on life! 

Uppdate hemifrån: Skakis, illamående och helt galet slut på! Tur endorfinerna gör det värt allt ;) 

Lovely sunday

2014-05-04 @ 21:43:05 Vardag
{ 0 Kommentarer }





Ännu en helg förbi. Snabbt har det gått som vanligt. Lördagen var vilodag så det blev en morgonpromenad innan jobbet, jobb 9-18 och sen grillade vi hos Susanne och Görgen. Freddan hade fixat i ordning allt så det var sjukt härligt att sätta sig med en nylagad dietmiddag utan att göra ett skit ;) (Hade till och med plats med lite bea utblandat med kvarg!) Mamma och pappa var där och käkade också, så vi surrade hela kvällen, innan vi åkte hem och jag däckade i sängen. 

Imorse blev det sovmorgon till 9, innan vi åkte ner och körde ett grymt rygg/biceps-pass (med gröt i magen förstås!). Sen började Fredrik fixa matlådor och jag gick ut på promenad med Paulina, Karin och Clara så vi fick surra av oss! Kom hem, gjorde färdigt alla matlådor för måndag-fredag, så galet skönt! Lyxade till och med på med älgfärs i tre matlådor, har inte ätit det på dessa sju veckor (om man bortser från tacogratängen jag gjorde). 

Ikväll har vi grillat igen, fast hos mamma och pappa! Dessutom hade vi bakat proteinmuffins också, så det blev några stycken till kvällsmys framför en film! Lovely sunday! Bara att ladda för en ny diet- och jobbvecka! Går in på dietvecka 8, tiden flyger verkligen fram! 

Sjukt härligt sånna här dagar att kunna räkna på maten eftersom och inte äta exakt likadana mål varje dag. Sjukt smidigt att ha det färdigt på veckorna, men som idag blev det gröt till frukost, lite grillat kött och proteinkräm efter träningen och sen sparade jag resten av dagens intag till kvällen = plats för både grillat och muffins! 

Hoppas ni också haft en bra helg! 

Morgongröt alltså ❤️

2014-05-03 @ 08:18:33 Vardag
{ 2 Kommentarer }



Valborg och kaosfredag

2014-05-02 @ 21:25:32 Vardag
{ 4 Kommentarer }




Hej på er. Ligger i soffan rätt utslagen efter en minst sagt utmattande dag. Började med att stiga upp ur sängen och cykla raka vägen ner på gymmet när klockan ringde vid 7. Körde ett grymt bra ben/magpass som verkligen tog på! Snabbt och riktigt effektivt. Blev ett annat upplägg dagen till ära. Körde det som föll mig in.

*Knäböj, 10 reps x 10 set
*Utfall i smithmaskin, 12 reps x 3 set
*Benpress, blev som ett enda långt dropset. Körde max antal reps och sänkte vikten 5 gånger efter varandra. 140, 120, 100, 80, 60 kg. 
*Sittande lårcurl/benspark, 8 reps x 3 set
*Liggande lårcurl, 8 reps x 3 set
*Maghjulet, i SUPERSET med:
*Liggande benlyft
*Cable crunch, i SUPERSET med:
*Vadpress i smithmaskin

Svettigt och jäkligt bra. Kom hem och hade bra med tid innan jag skulle iväg på jobbet som började 11, så vid 9.30 följde jag Fredrik och Björn ut på en promenad med mina trötta ben. Hem för frukost och dusch innan det var jobbdags. Har varit totalt kaos med leveranserna och 75% av min order kom aldrig fram. Vansinnigt irriterande och det har varit en jäkligt jobbig dag. Sjukt skönt att äntligen ligga i soffan med hjärtat bredvid och middag i magen. Är riktigt trött i både kropp och knopp, så det blir inte mer gjort idag!

Valborg var i alla fall en helt underbar kväll med finaste vännerna! Ni är underbara! Massa surr, skratt och mys! Sen for vi också ut en sväng och det var sjukt mycket folk ute! Igår när jag sen hade åkt hem med Karin och Clara blev det ett axelpass på gymmet och sen blev vi bjudna på fläskfilé i ugn av Freddans föräldrar. Riktigt gott! 

Nu blir det tv-mys och sen sova och ladda för 9 timmars jobb imorgon! 

RSS 2.0