En GOD och "fri" dag

Igår var det lördag och min "fria dag". En minst sagt lyckad matdag med bara helt underbara saker. Antar att det var det som också gjorde att jag hade grymt tryck i träningen idag! Mosade bröst och triceps och avslutade med 10 minuter rodd, 10 minuter cykel och 10 minuter crosstrainer medan jag väntade in Fredrik. Svettig och nöjd, men fortfarande full av energi efteråt. Såhär såg maten ut igår i alla fall, på en "fri dag".

Frukost: Knäckebröd med skinka och äpple (innan träning - körde ett stenhårt HIIT-pass).

Lunch: Vaniljproteinpannkakor med banan, kokossmör och Walden Farms kalorifria chokladsås (finns på Gymgrossisten) - huuuur gott som helst.

Fika: Mjukglass med massa chokladsås! (Fyllde på med lite kvarg också när vi kom hem)

Middag: Älgfilé (perfekt stekt), sötpotatischips, kantarellsås, avokado och en stor sallad med bl.a. vattenmelon.

Soffmys: En skål med ostkrokar.

Så glad och nöjd och mättad. Matorgien har fortsatt idag med bl.a. ägg-knäckemackor, köttfärs och mathavre och snart lax med kantarellsås från gårdagens middag.

Imorgon startar sista riktiga veckan med coach Helena. Sjukt ändå, att 3 månader har gått så fort. Egentligen är det två veckor fr.o.m. imorgon, men vi åker ju till Turkiet nästa måndag och då lär väl kosten och träningen inte bli riktigt som vanligt! Bara att lägga i sista växeln och sen förbereda sig för att stå på egna ben framöver - ska uppdatera er om det, men det kommer bli roligt! :)


Kommentarer
Postat av: Kompisen Emma

Älskade hjärtat, du ska ha all beröm för att du är så duktig och kämpar på! Fortsätt, du blir bara starkare och starkare för varje dag som går. Du är underbar <3 Puss i love

2013-05-26 @ 19:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0