Sen sist

2014-06-16 @ 13:45:47 Vardag
{ 2 Kommentarer }Fredrik har hoppat fallskärm. Varit på personalfest. Tränat. Firat Johans student. Gått promenader. Jobbat. Haft mysmiddag med brudarna. Lärt mig stå på huvudet. Börjat bli bättre i axeln. Bakat mer tårta. Städat upp i stugan i Holmträsk. Ätit massa gott. Skrattat. 

Trots den obefintliga värmen just nu är det ändå världens bästa årstid. Sommar ❤️

Grillat hos mamma och pappa

2014-06-06 @ 22:38:50 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Fläskfilé, lök, bacon, potatis, sötpotatis, ananas, tomater och halloumi. ❤️

Frukost på ballis

2014-06-06 @ 09:29:20 Vardag
{ 0 Kommentarer }Tårtbak

2014-06-04 @ 22:50:02 Vardag
{ 2 Kommentarer }

Bild från gårdagens sköna kvällspromenad, medan tårtfyllningarna stelnade i kylen. 

Såhär blev den efter många om och men. Tårtbottnar av en muffinssmet (de blev väldigt fluffiga). Mellan lagren blev det rårörda jordgubbar, riesenfluff och jordgubbsganache. Spacklade sedan tårtan med vit chokladganache med citron och sen ringlade jag smält mörk choklad runtom och strödde massa färska bär ovanpå. Dekorerade den imorse efter 10 st 100-meters intervaller på Lappvallen. Var så galet seg, så det fick bli ett snabbt pass. Skulle dessutom till tandläkaren innan jobbet också, där fick jag faktiskt MVG, så nu dröjer det - tack och lov - 1,5 år tills nästa gång! 

Har sen jobbat 12-20 med full fart hela tiden. Hade lyxen att få kycklingsallad serverad till middag hos Fredriks mamma och pappa när jag hade slutat. Tydligen fick tårtan MVG också, den var nästan slut när jag kom dit ☺️ 

Nu är det sovdags och imorgon är det kort dag på jobbet, plus en morgonpromenad, ev. ett pass på gymmet om kroppen känns pigg, och sen får vi se! Godnatt på er ❤️

Update om helgen

2014-06-03 @ 07:25:07 Vardag
{ 2 Kommentarer }


Godmorgon på er! Bilder från dagens underbara morgonpromenad och nu har jag just fått gröt i magen. Har totalt glömt bort bloggen faktiskt! 

Helgen bestod av jobb fredag och lördag, ett lättare träningspass och en kvällspromenad på fredagen och sen grillning hos mamma och pappa på lördagskvällen. I söndags preppade vi lite matlådor för veckan och försökte ta vara på solen så mycket som möjligt, vilket slutade i två promenader, men också ett benpass på gymmet. Vi avslutade också dieten, ska skriva lite mer om det sen. Firade med glass, pizza och bröd! Haha! 

Igår jobbade jag kort dag, 8-11, efter en morgonpromenad. Sen hem för lunch och lite mer matlådefix. For och tränade rygg och kunde köra marklyft för första gången på flera veckor! Så sjukt kul! Men idag känner jag av axeln igen, så nu ska jag vila ordentligt. Är så less på detta. Dock är det lite problematiskt med jobbet då jag lyfter hela tiden när jag är där.. Men det har sakta blivit bättre, så det är väl bara att vänta ut det. 

Avslutade dagen med att fika, gå en sväng med hundarna, cykla runt Söråsele och bara surra, och sen bakade jag tårtbottnar inför Susannes födelsedag imorgon. 

Känner mig otroligt harmonisk just nu, det var längesen jag mådde så bra! 

++++ Glömde ju nämna det viktigaste, vi har bokat en resa till Cypern på semestern också! Som jag läääängtar!!

RSS 2.0