Crossfit-torsdag!

2013-01-31 @ 13:52:00 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Idag kl. 10 var jag på plats på gymmet och körde crossfit med Emma K som planerat. Det roliga med crossfit är att det går att variera så sjukt mycket! Först körde vi lite rörlighet. Sen tränade vi lite teknik på frivändningar, sjukt svårt!

Efter det körde vi en styrkedel. Idag blev det On the minute, som innebär att man på varje minut ska göra ett visst antal reps av x antal övningar. Vi körde 3 frivändningar och 3 frontböj. Det innebär alltså att ju snabbare man kör, desto längre får man vila. Detta gjorde vi 10 minuter.

Sen var det dags för en AMRAP, vilket betyder as many rounds as possible. Förra gången körde vi 12 minuter och då skulle man göra så många varv man kunde av 10 knees to elbow, 10 burpees och 10 thrusters. Den här gången körde vi 3 push press, 6 smala armhävningar och 9 squats. Vi körde 3 min, vilade 1 och upprepade det 5 ggr. Svettigt och riktigt roligt! Just det, sen avslutade vi med lite mage också. 6 övningar där man körde 50 sek vardera med 15 sekunder vila emellan. Brände bra!

Efter träningen blev det lax och rättikagratäng till lunch. Fredrik for på jobbet för ett tag sen så nu ska jag byta om och gå ut och gå en sväng i det fina vädret!

Ska lägga ut receptet på nyttiga chokladbollar senare. Gjorde ju en variant med Emma för ett tag sen och idag slängde jag ihop en helt annan variant bara på en höft. Det som är så roligt är att det bara är att ta lite vad som helst och smaka av och försöka få till en bra konsistens!

Glömde fota lunchen, så ni får en bild på frukosten i morse istället. Försöker lära mig äta gröt, så imorse gjorde jag fiberhavregrynsgröt med ett rått ägg och jordnötssmör i. Ovanpå - banan, kokos och pistagenötter. Jag vet att det låter grymt äckligt med ett rått ägg i, men det smakar inget och känns inte alls och är ett utmärkt sätt att få i sig lite mer protein! Ha dock i det sist av allt när gröten är färdigkokad, annars koagulerar det!

 


Tabata-vadå?

2013-01-30 @ 23:00:19 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Tackar för den fina responsen på förra inlägget. När jag läste igenom det efteråt insåg jag att det lät litegrann som att jag aldrig pushar mig när jag tränar och att jag bara tränar när jag har 100% motivation. Så är det inte kan jag snabbt säga. Jag är ibland inte alls taggad på att träna, men oftast gör jag det ändå och 9/10 gånger är det ändå såååå värt det (förutom när det blir riktigt skitdåliga pass). All träning är bättre än ingen, man kan inte alltid ha bra dagar liksom.

Vad gäller själva träningen så pushar jag mig rätt hårt (oftast) under själva passet. Det krävs lite tjurskalle, men ska man bli bättre får man bita ihop. Det är ju roligt att se och känna framsteg och det är ju en del av själva kicken.

Den här veckans träning startade med rygg/biceps i måndags, bandy igår och idag var det mage och axlar, blandat med några tabata-intervaller. Imorgon blir det gymmet och troligtvis ett crossfit-pass med Emma Karlsson, hon är sjukt duktig! Har inte planerat mer av träningen, förutom att jag ska hinna med ett bröst/triceps-pass och sen bandy på söndag.

Förresten, ni kanske undrar över det där med tabata...det är en grym intervallform där man jobbar 20 sekunder och vilar 10, sen upprepar man det sammanlagt 8 ggr. En sådan intervall kallas alltså tabata och tar 4 min. Detta kan användas för både konditions- och styrkeövningar och är en grymt bra och givande träningsform om man ger allt när man väl kör! Idag körde jag hopprep och rodd.


Luddiga tankar

2013-01-28 @ 16:07:00 Tankar
{ 4 Kommentarer }
Jag läser rätt många olika träningsbloggar just nu, och har gjort ett bra tag. Jag tycker det är rätt spännande att följa andras utveckling och se hur de uppnår sina mål. Många påstår att man måste ha uppsatta mål för att komma någonstans med sin träning. Men jag vet faktiskt inte om jag håller med. Själv har jag alltid tränat för att det är roligt, förutom på senare tid då jag satt upp mål som inte är så specifika. Typ: "bli starkare". Ja, men det jobbar jag ju för hela tiden och det målet tar ju för mig aldrig slut. För starkare kan man alltid bli. Det är liksom upp till mig själv att avgöra när jag lyckats med det. Till skillnad från om man skulle ha ett mål att kunna springa milen på 45 minuter. Det kan man ju liksom mäta. Om klockan visar 45 minuter efter 10 km, ja, då har jag ju uppnått mitt mål. 

För några veckor sen formulerade jag några mål med min träning på telefonen. Här är tre av dem:
*Lära mig göra fria chins och dips. Chins har jag redan klarat av, men såklart vill jag göra fler än en utan hjälp. Dipsen har jag just börjat jobba på. Detta mål kan jag ju lätt se när jag uppnått. 
*Få mer definition på musklerna. Det här är ju ett väldigt luddigt mål som jag aldrig vet när jag uppnått, utan det är ju upp till mig själv att avgöra.
*Lära mig stå på händer. Detta är ett mål som blir lätt att mäta av.
 
Vars vill jag då komma med detta? Jo, jag har gått runt och städat här hemma med musik i bakgrunden och så slog det mig bara att jag tror att många får panik när man läser andras mål och 1. får för sig att det är superviktigt att ha mål och 2. att man kanske jämför sig i andras mål och känner sig dålig över det man själv vill/kan utföra. Det viktigaste av allt är att vi lär oss sluta jämföra oss med varandra. Vi alla har olika förutsättningar, och det är så otroligt viktigt att komma ihåg. Jag tror inte alls att man måste ha specifika mål med sin träning för att komma någon vart, och samma i det verkliga livet. Man måste inte planera allt så himla noga hela tiden, utan jag tror att det kan vara minst lika viktigt att bara flyta med ibland och se vart det tar en. Min svenskalärare på gymnasiet pratade mycket om mål, och visade oss ett bra citat:
 
"Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar."

Om ditt mål är att bli barnmorska finns det tydliga milstolpar du måste ta dig förbi för att komma dit, men om du inte vet vart du vill vara om 10 år så låt det vara så. Jag själv tänkte otroligt mycket innan jag slängde in min ansökan till Komvux om att bli konditor. Det är i Stockholm, och jag är duktig på att noja och fundera. Istället har jag bestämt mig för att om jag kommer in och det känns rätt så åker jag. Det är ett år det handlar om, och om jag vill göra något annat om 5 år, då gör jag det. Vi måste sluta vara så hårda mot oss själva och sluta tro att livet är "meningslöst" om vi inte har full kalender och massor av planer hela tiden. Det är inget fel i att inte veta vad man vill, för tillslut någon dag så vet man, även om det kommer innebära att man kommer välja fel flera gånger. 
 
Jag försöker resonera likadant kring träningen och har därför inga speciella mål med en bestämd tidsrymd eller några siffor. Istället gör jag det jag tycker är roligt och givande och ser vart det tar mig. En dag uppnår jag dessa mål (även om det kanske innebär att jag måste sikta extra hårt på dem för att klara dem). Det ska vara roligt att träna, och om jag sätter upp hårda krav på mig själv kommer det ta bort glädjen i alltihopa. Vissa kanske måste ha mål för att kunna komma någonvart och pusha sig själv. Vad det gäller mig blir det bara en inre stress och därför låter jag det vara utan press. Det gäller att hitta det som funkar för en själv. Det viktigaste är att det får en att må bra. 
 

Äpple- och hasselnötsbröd

2013-01-27 @ 13:16:24 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Imorse blev det sovmorgon, sen klev jag upp och slängde ihop brödet och skjutsade in det i ugnen. Kunde sen ligga och dra i sängen i 45 minuter tills det var klart. Så himla smidigt med bröd som man bara kan röra ihop utan att behöva jäsa och greja. Just det här receptet är väldigt bra också då det innehåller mycket protein från både kvarg och bakproteinpulver!

Medan det svalnade hann vi handla lite och sen blev det mysfrukost med ägg, apelsin, te och så brödet förstås, med mycket smör och ost. Mums!

Nu ska jag ta på mig lite bättre kläder och sen ska vi ut och gå en sväng med hundarna. Och ikväll blir det bandy!

Jag har verkligen inte gjort något vettigt på hela helgen (förutom att träna då), men oj så skönt det har varit!


Tonfiskröra

2013-01-26 @ 18:25:21 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Tonfiskröra är ju otroligt gott och finns i massa varianter. Imorse åt jag en väldigt lätt frukost innan fotbollsträningen för att jag ville sova så länge som möjligt. När jag sen kom hem och skulle ladda om för ett pass på gymmet behövde jag en snabb och lättgjord lunch. Så jag blandade ihop:
*Tonfisk
*Några skivor banan
*Färskost - paprika/chili
*Lite minikeso
*En stor näve ruccola
*1 ägg
*Några cashewnötter

Och sen pressade jag över lite citron. Blev faktiskt över förväntan! Mums!

Väl på gymmet hade jag inga planer på träningen, så det blev lite flummigt. Körde i alla fall 4 st 5-minutersintervaller på crosstrainern. Emellan dem lullade jag runt lite, hängde i chinsstången, sparkade på boxsäcken, gjorde lite burpees, surrade med kusin Emma osv. Men för idag dög det alldeles utmärkt.

Efter dusch så for jag och handlade med mamma. Vi gjorde sparrissoppa och hemgjort vitlöksbröd ikväll. Så underbart gott. Och ja, det var vitt, onyttigt bröd stekt i massor av vitlökssmör. Och i kylskåpet står en semla och väntar. Jag anser att man en dag i veckan verkligen kan äta det man vill och är sugen på. En dag är bara 15% av hela veckan. Och om man inte ligger i hårdträning för att uppnå ett visst mål är fördelningen 85/15 - med 85% väldigt bra mat och 15% lite sämre - ett väldigt bra upplägg. Men bara för det betyder inte det att det funkar för alla, vilket är otroligt viktigt att komma ihåg! Vi alla är olika. Med detta menar jag inte att jag är superstrikt med detta tänkesätt, och det varierar såklart från vecka till vecka, men jag tycker det är en bra riktlinje, och det är dit jag vill komma!


Casall och Campadre

2013-01-25 @ 21:04:07 Vardag
{ 0 Kommentarer }
För ett tag sen blev jag medlem på Campadre.se som har olika kampanjer hela tiden. Har aldrig tidigare hittat något, men just nu har de kampanj på en del av Casalls träningskläder. Allt var på mindre än halva priset så jag klickade hem detta för några dagar sen. Återstår att se hur det passar och om jag vill ha det, men tightsen blev jag förälskad i och tjocktröjan ser jätteskön ut! Är lite osäker på linnet, men om inte annat kan jag nog hitta någon annan som vill köpa det. Har verkligen blivit tokig i träningskläder på senaste tiden, såååååå roligt!

Det här med stress..

2013-01-25 @ 19:38:00 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Min första lediga helg efter fem veckors jobb är äntligen kommen. Det som jag har så svårt för när jag väl kommit igång är att varva ner. Nu har det varit full fart i mitt liv med både det ena och det tredje i ett bra tag och det är då det är svårt för mig att bara sitta i soffan och göra ingenting. Det kryper i kroppen och jag känner mig så otroligt stressad. Faktum är att jag inte får mycket vettigt utfört ändå, utan det är liksom bara den här inre stressen hela tiden - att jag måste göra nåt, att jag är lat som inte gör något, att jag borde träna, osv. Vet inte hur många gånger folk har sagt åt mig att jag ser trött och sliten ut den senaste tiden. Jag sover som en stock om nätterna men har inte vaknat utvilad på, ja, jag vet ärligt talat inte sist jag kände så. I september typ, då jag äntligen haft några veckor ledigt efter en stressig vinter/vår i skolan och sen en sommar fylld med jobb. Var ledig en vecka under sommaren, och sen jag fick vik på olika ställen i oktober har jag inte heller varit ledig många dagar i sträck.
 
Jag vet att det är ohälsosamt. Men för det första behöver jag pengarna, för det andra hatar jag att säga nej, och för det tredje har jag ju ändå inget bättre för mig än att jobba. Vissa skulle säkert säga att jag borde lugna mig med träningen sånna här perioder, men det är just träningen som blir den stunden på dagen då man kan fly från alla måsten och göra det som man tycker är roligt och känns bra. Dessutom är det en stress att jobba mycket genom att jag inte hinner träffa och umgås med alla jag vill. Jag hinner knappt träffa mamma och pappa, hinner aldrig hälsa på mormor och hinner nästan aldrig umgås med mina fina vänner, och då jag väl har tid är jag oftast väldigt trött och slö.
 
Däremot borde jag lära mig, för det är inte första gången jag sitter i den här sitsen. Fortsätter jag såhär kommer jag ha magkatarr lagom till sommaren som så många gånger förut. Men jag ska ge det en chans och verkligen försöka stressa ner de stunder på dagen när jag har chansen. T.ex. när jag har lunch kanske det inte är optimalt att kapp-läsa alla blogginlägg jag missat och kasta i sig maten.
 
Nä, det blev ett långt inlägg det här, men jag måste avrunda nu känner jag. Finns mycket mer jag vill skriva men det här får räcka för just nu. Tror att många av oss, speciellt vi unga tjejer, måste sluta sätta sån press på oss själva att prestera hela tiden. Ibland är det bra nog att göra absolut ingenting.

Tankar och diskussioner

2013-01-23 @ 21:45:44 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Har suttit och diskuterat massor med Emma ikväll, och även Fredrik var med en stund. Oj, vad mycket jag inser att jag vill säga, berätta och skriva om träning, kost och vila. Jag måste planera lite inlägg framöver. Det är så lätt att göra fel, tänka fel och bara lyssna på andra. Jag återkommer om detta, måste spåna vidare..


Ett stycke benpass

2013-01-23 @ 11:10:12 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Imorse klev jag upp vid halv 8 för att äta frukost en stund innan träningen. Blev ett rågbröd med ägg och en apelsin på sidan om. Plus massa vatten och en kapsel Omega-3. For på gymmet med
Emma och idag var det ben på schemat. Har en grym träningsvärk i rygg och biceps så jag bestämde mig för att köra ett pass med kroppsvikt och många repetitioner. Såhär såg det ut:

*Djupa knäböj (med väldigt lätt stång för att hålla balansen)
*Utfallshopp
*Benspark i cablemaskinen (både för insida, utsida och baksida)
*Sissysquat
*Pistols
*Mjölksyrahopp (dom drar verkligen ut det sista ur benen).

Sammanlagt blev det ca 450 repetitioner, så det var med rätt sega ben jag gick hem i snöstormen.

Sissysquat är en övning jag kom över för ett tag sen men inte har provat förrän idag. Den tog riktigt bra! Här kan ni se videon på hur man gör (jag suger nämligen på att förklara):
http://m.youtube.com/#/watch?v=Hx9p7mt8oyE&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DHx9p7mt8oyE&gl=SE

Kastade i mig en banan och lite skinka när jag kom hem! Viktigt att äta snabba kolhydrater, t.ex. en banan, och gärna lite protein direkt efter träning så inte musklerna bryts ner! Ät sen ett större mål mat inom 2 timmar! Men mer om det senare...

Nu blir det dusch och sen lunch på Kronan med kusin Emma!


Upp och ner.

2013-01-22 @ 19:47:51 Vardag
{ 1 Kommentarer }

Men jag ger det en chans ändå ;)

Idag var det rygg och biceps på träningsschemat. Var helt sjukt mycket folk på gymmet! Men jag fick till ett rätt bra pass ändå!

*Chins (kan äntligen göra en själv, vilket varit ett mål ett bra tag, snacka om lycka!!). Fick hjälp av Fredrik då jag inte orkade.
*Marklyft (nytt personbästa, 70 kg!)
*Ryggresningar
*Liggande bicepscurls
*Skivstångscurls
*1 set Bamsecurls (sen va det nån som tog maskinen...)

Trött och nöjd gick jag från gymmet iaf, käkade snabb middag och nu ska jag strax iväg på bandy.

Ska lägga upp ett recept senare på dom nyttiga chokladbollarna jag och Emma hittade på igårkväll! Smakade som vanliga, förutom att man kunde äta dom med riktigt gott samvete!


Det där med proteinbars.

2013-01-17 @ 19:08:26 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Visst låter det sjukt nyttigt med en proteinbar till mellanmål? Den här fick jag gratis av Bodystore när jag idag fick hem en beställning med lite olika nötter, kokosolja och bakprotein. På förpackningen står det: "Your choice for a healthier lifestyle". Tittar man på innehållsförteckningen så kan man se att den största delen av innehållet är socker och sirap av olika slag, ca 2/3 av hela kakan. Ändå luras vi av att tro att det är proteinrikt och bra. Svaret är att det är exakt som godis. Självklart finns det flera bra, sockersnåla varianter, men läs på förpackningen! Vi är rätt lättlurade vi konsumenter :)


Älskade träning

2013-01-15 @ 22:33:22 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Sitter i soffan nu och har nyss fikat lite. Päronsplit-proteinfluff med lite hallon, 1/2 banan och lite skinka. Körde axlar och mage på gymmet med Emma efter jobbet, och nu har jag nyss kommit hem från bandyn. Det märks att man inte spelat bandy på flera veckor, är öm i tårna och hälsenorna av alla start och stopp. Men som vanligt var det grymt roligt!

Igår var det biceps och rygg på schemat och har skön träningsvärk. Imorgon blir det morgongym med Fredrik eftersom jag jobbar 12-20. Det är lite pusslande ibland med träningen när man vikar, men det är så himla värt det, varje gång. Man får offra lite sovmorgnar osv. men även om det kan vara tungt innan man kommit igång så ångrar man sig aldrig efteråt.

Älskade träning, du gör mig bara gott.


Workout.

2013-01-14 @ 12:15:22 Vardag
{ 4 Kommentarer }

Eftersom jag tappat lite motivation kring det här med bloggandet, tänkte jag att jag kanske ska byta riktning. Har inte så mycket av vardagen att berätta om. Det är mest jobb och träning och så rullar det på.. Därför tänkte jag att jag skulle börja skriva lite mer om träning som ändå är mitt största intresse. Tänkte att jag kanske kunde lägga upp lite recept och mattips, lite träningspass och andra tankar, bara för att få mer inspiration till att skriva. Kommer såklart skriva om livet i allmänhet också, men bara om det som kan vara roligt att läsa om. Vi får se hur det går helt enkelt, jag ger det en chans iaf :)!


Less

2013-01-03 @ 11:58:08
{ 0 Kommentarer }

Så sjukt less på detta jävla illamående...magsjuka kan va det värsta som finns. Går in på femte dagen nu. Blä. Vill träna och äta och jobba som vanligt. Punkt.


2012

2013-01-01 @ 19:21:00
{ 0 Kommentarer }

Ligger i soffan första dagen på det nya året. Magsjuk, illamående och iklädd långkalsonger och någon gammal t-shirt. Inte den bästa starten med magsjuka kanske, men det kunde väl vart värre. Hade i alla fall en fin avslutning på året tack vare fina vänner.

Tittar tillbaka på året som gått och inser att det är det mest händelserika året någonsin i mitt liv. Både på gott och ont, men mestadels bara gott.

Först kom januari, där jag snabbt kastades in i verkligheten med skola och massor av plugg för att jobba ikapp inför Thailandsresan. Samtidigt fick jag ett extrajobb två kvällar i veckan och firade 1 år med hjärtat. Det blev också mycket hockey och vänner. Jag vann också 5000 sköna spänn på puckracet på TV-matchen!

Sen kom februari och resan till Thailand stod vid tröskeln. Det var helt underbart. Hade tre veckor borta med underbart väder, underbart god mat, värme, sol, bad, osv. Fick också min balklänning uppsydd vilket var väldigt roligt!

När vi sen kom hem till kalla Sverige igen var det bara att snabbt vänja sig med kyla och skola som vanligt.. Dock blev starten inte riktigt som tänkt. Den 3 mars somnade min fina farmor in efter en massiv stroke och hjärtinfarkt.. Vi var också någon vända till Lycksele och Övik, började laga mycket mer mat hemma, startade min 4 veckor långa praktik på Kommunhuset hemma i Åsele och sen var det marknad där fina Anna var nappvärdinna och jag spårade ur och inte ens tog mig på Wärsan.. Började också med fotbollsträningen i
Dorotea för att komma igång inför sommaren och division 3.

April började med en skön påskvecka. Vi började träna fotboll utomhus i Vilhelmina och jag gjorde mina sista praktikdagar. Hade en riktigt bra påskhelg också och sa därefter hejdå till kusin Emma som åkte iväg till Teneriffa i 6 månader. Blev även iPhone-ägare, tog farväl av farmor på hennes begravning och var på fotbollscup med laget i Umeå! Efter det kom det tunga beskedet om att vi var tvungna att dra oss ur div. 3 och sommaren blev helt plötsligt fotbolls-fri. Inte som man hade förväntat sig..

I maj var jag mest oinspirerad till det mesta och ville bara få bort skolan och alla arbeten. Som tur var hade vi bokat in en resa till Turkiet och det var skönt att rymma hemifrån ett tag och tänka på annat. När vi kom hem började det planeras för bal och studentvecka och vi åkte iväg till Umeå på Brännbollsyran! Blev tillslut klar med alla arbeten i gymnasiet, den känslan var grym!

Juni fick en grym start, jag och Fredrik gick på bal. Jag tog studenten med fina betyg och fina Åsele-vänner! Hade en sjukt rolig studentkväll! Åkte till Holmträsk dagen efter på svärmors 50-års kalas! Riktigt mysigt var det. Sen började jag jobba på Kronan och hann mest bara träna, jobba och umgås med vännerna. Var också nån sväng till Junsele för att bowla, shoppade i Umeå, hade en grym midsommarkväll och så cyklade jag och Fredrik till Holmträsk.

Juli startade med att jag och Fredrik åkte till Stockholm några dagar, shoppade, åkt gott, myste, fikade osv. Åkte till Strömsund på en spontantripp, köpte ett tennisracket och började spela tennis med Fredrik, jobbade massor, spelade fotboll på marknadscupen med roligaste laget, hade en rolig marknadshelg med fest och jobb om vartannat och hade därefter en lugn och välbehövlig helg i Holmträsk.

I augusti blev det mestadels jobb, men även några resor. Bl.a. Sundsvall för en shoppinghelg och natt på hotell. Åkte några raggar till Vilhelmina, var i Umeå och firade Willes första födelsedag. Men störst och kanske viktigast av allt är den 25 augusti då jag hoppade fallskärm! Det var så otroligt jävla häftigt. Helt obeskrivligt. Lätt det bästa jag gjort.

September startade med firande av mammas födelsedag och någon veckas jobb, men sen blev jag arbetslös. Skrev in mig på arbetsförmedlingen och började söka jobb. Sen kom dagen då jag skulle följa Anna och hämta en bil i Övik och vi hamnade mitt i världens bilolycka där ett äldre par brann inne. Det var en fruktansvärd upplevelse och något jag sent kommer glömma.. Startade också en femveckors period med PT på nätet. Otroligt välinvesterade pengar där jag lärde mig massor om mig själv.

När oktober kom blev det även min 19:e födelsedag. Alltid lika mysigt och jag hade massor av fikagäster här som jag bjöd på 7 olika sorters kakor och bakverk, mycket lyckat! Inskolade mig på Åseborg och Coop och fick jobba massor! Blev ännu starkare som person, mådde väldigt bra och var allmänt nöjd med livet. Skrev också högskoleprovet för första gången och fick 1,05 av 2,0. Helt okej.

November handlade mestadels om massa jobb och träning. Hade någon rolig bastukväll på brandstationen, åkte till Sundsvall på IKEA, var på personalfest på Wärdshuset med Kronan och sen i slutet på november åkte vi till Stockholm för en av årets roligaste helger! Shopping, mat, fint hotell och framförallt - SHM live i Friends Arenda, obeskrivligt bra!

Årets sista månad har även den bestått av en hel del jobb, men också massor av mys med vänner och familj, och en hel del annat såsom bakning och julklappsshopping i Umeå! Lämnade också in ansökan till komvux med förhoppningen om att utbilda mig till bagare. Hade en supermysig julafton med jullunch hos mamma och pappa och sen mat, mys, julklappar och spel hos Fredriks föräldrar. Juldagen blev det hockey i vanlig ordning, sen en sjukt rolig förfest här hemma innan vi begav oss till Wärsan där min kväll slutade rätt snabbt eftersom det sög. Jobbade mellandagarna och avslutade året med ett redigt illamående och fina vänner!

I övrigt har året genomsyrats av massor av träning som är bland det bästa jag vet, massor av god mat, fina vänner och galenheter! Har i det stora hela haft det troligtvis bästa året någonsin i mitt liv och jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv. Är otroligt tacksam för det och väntar med spänd förväntan på allt vad 2013 kan tänkas erbjuda. Förhoppningsvis en och en annan utlandsresa, att bli i ännu bättre träningsform och få fram lite mer definition på mina välgömda muskler (haha), att få chansen att bli bagare och ev. Stockholmsbo ett år framöver. Men annars att bara ha massor av roligt och vara riktigt spontan!

Vad gäller bloggen och dess uppdatering vågar jag inte lova något, vi får se hur det blir med den saken! ;)


RSS 2.0