Årets första

2014-04-30 @ 11:00:26 Vardag
{ 1 Kommentarer }

Pannkakslunch för två? Nej, det är ju bara Therese som gjort två olika smetar ;) Haha! Banan/choklad vs. vanilj/kardemumma = dubbelt så mycket kärlek ❤️

Innan det? Backintervaller såklart!

Härlig morgon att avklara de första backintervallerna utomhus för i år! Lite skillnad mot att springa på bandet, nu när man själv måste driva farten trots att man blir trött! Sjukt skoj som vanligt med mitt hjärta i alla fall! 

Nu väntar jag på bussen som ska ta mig till Umeå. Som jag har längtat! 

Glader

2014-04-29 @ 19:47:16 Vardag
{ 3 Kommentarer }

Såhär glad blir man när man checkat av en lång arbetsdag, ett bra bröst/tricpes-pass och nu ska packa och fixa inför trippen till Umeå och bästa brudarna imorgon! Kan inte komma på ett bättre sätt att spendera min valborg :)

Sommartider

2014-04-28 @ 12:24:46 Vardag
{ 0 Kommentarer }


Igår var det söndag och min andra vilodag från gymmet. Blev dock en riktig sommardag och det var sjukt mysigt. Började med att förbereda matlådor, tog en promenad med Pallan (blev 10 promenader sammanlagt förra veckan!), åt frukost, åkte ner till mamma och pappa där jag dekorerade tårtan innan vi firade Helena med kaffe och tårta på altanen (smakade inte tårtan, men alla sa att den blev riktigt god). Har aldrig tyckt om tårta faktiskt. Hatar kombon av sockerkaka, sylt (blääää!!!) och så massa gegg... Nä, isf ska det va något chokladigt ;) Riktigt mysigt i alla fall! 

Sen åkte vi hemåt och gjorde klart matlådorna, handlade och åkte tillbaka till mamma och pappa. Gjorde helgrillad ryggbiff som legat i min hemmagjorda marinad hela dagen, klyftpotatis och så fick jag plats med en liten klick bea söndagen till ära! Gött! Grillad tomat, champinjoner och majs! Såååå jäkla gott! 

Sen myste vi på med kaffe i soffan innan vi åkte hem, fikade en del (hade mat kvar att äta) och sen blev det sängen!

I veckan jobbar Fredrik eftermiddag/kväll, så vi körde ett tidigt rygg/biceps-pass som inte alls blev speciellt bra. Sov riktigt knepigt lördag till söndag så jag har haft lite känningar i ländryggen... Blev ett lugnt pass med andra ord. Men så är det. Idag ska det städas och så blir det nog en kvällspromenad. Skönt med ännu en ledig dag ;)

Matglad

2014-04-26 @ 22:23:43 Vardag
{ 1 Kommentarer }

Ja, att jag kan äta mycket mat är väl ingen hemlighet vid det här laget, haha! Så blir det då man sparar större delen av dagsintaget till middagen. Blev galet mätt (lindrigt uttryckt).. Haha! Gjorde en dietvänlig version av tacogratäng och det var sjuuuuukt gott iaf!

Har förutom god middag och Gladiatorerna på tvn haft en underbar lördag. Redan 7.17 slog jag upp mina blå och kände mig pigg. Myste med Freddan och skjutsade sen honom till bussen. Åkte hem och åt pannkakor framför några avsnitt Gossip Girl innan jag åkte ner till mamma och pappa. Var upp på samhället en sväng med mormor också. Sen blev det en långpromenad och därefter massa surr på en bänk i solen med finaste Pallan. Mys!

Åkte sen och handlade till middagen, förberedde den och bakade tårta till imorgon då vi ska fira kusin Helenas examen (såhär 4 månader i efterskott). Tur för mig att jag inte gillar tårta ;) När den var färdig knöt jag på mig skorna och tog en kvällspromenad med bra musik i lurarna. Det slog mig där och då, i kvällssolen, hur fantastiskt mitt liv är egentligen. En minst sagt härlig insikt, och det var med lätta steg och ett leende på läpparna jag checkade av min nionde promenad för veckan (hittills!). Behöver knappast nämna att solen hjälpt till där? ;) Galet skönt var det i alla fall att ha maten klar, var bara att kasta in den i ugnen när jag kom hem!

Nu ligger jag i soffan och käkar isglass framför Love And Other Drugs. Fin-lördag! Haha!

Däckad i soffan

2014-04-25 @ 22:24:58 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Japp, ligger utslagen i soffan efter ännu en sjukt aktiv dag. Startade redan kl. 6 imorse. Upp för morgonpromenad, vidare på jobbet efter frukost och packning, varudag på jobbet vilket innebar full fart hela dagen. Sen cyklade jag ner på gymmet och så brände jag och Freddan av ett sjukt benpass. Gjorde bl.a. PB i böjen idag - en etta på 90 kg!!!! Hade ju tänkt vänta med dom tunga vikterna tills efter dieten, men kände mig sjukt fräsch och stark, så förutom det blev det tre åttor på 70 kg också! Ökade vikterna i både utfall och benpress också innan energin gick rätt ner i botten. Resten av passet blev på ren vilja då kroppen inte riktigt ville som jag! Haha! Var minst sagt slut på efteråt. Åkte direkt hem och åt matlåda (eller ja, inte själva lådan men...haha) och sen fick vi med oss Björn på en härlig kvällspromenad i solen. Skönt, trots det sänkta tempot, haha. Ligger utslagen i soffan nu, ska snart duscha och sen sova tror jag. 

Är ledig till tisdag nu, och imorgon åker Fredrik till Umeå på hockeyavslutning. Har absolut inga planer faktiskt, men det känns rätt skönt faktiskt! 

Aktiv torsdag

2014-04-24 @ 21:11:19 Vardag
{ 1 Kommentarer }
Har inte tagit en enda bild idag, så i brist på bilder bjuder jag på en favorit från Thailand

En sjukt bra och aktiv torsdag är snart förbi. Startade med att sova till 8, och sen ut på en morgonpromenad med solen på näsan. Hem för proteinpannkakor och lite Gossip Girl. Lunch med Freddan innan jag cyklade iväg på jobbet där det blev full fart med städning och annat i tre timmar. Cyklade hem, fikade och sen stack vi ner på gymmet. Axlar, lite vader och stretch blev det idag! Sen hem, bytte skor och sen gick vi ut på ännu en sjukt skön promenad i sommarvädret(!!). Middag i soffan och nu är det dags för dusch och sen sängen! Är grymt bra när Fredrik börjar 5 på morgonen, då kommer jag också i säng tidigt ;) 

Imorgon är det fredag och sista dagen innan långhelg! Woooop!

Broccoli och tabata

2014-04-23 @ 21:26:33 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Gjorde en grymt god broccolisallad till middagen idag! Koka upp vatten i en kastrull och släng i buketter av färsk broccoli, koka i 2 minuter. Häll i ett durkslag och skölj av med rejält med kallt vatten. Låt rinna av medan du blandar citronsaft, pressad vitlök och salt i en skål. Blanda i broccolin och njut. Passade riktigt bra till min lite tråkiga fläskfilé :) 

Ligger i sängen och ser Helt Sjukt nu efter en jobbkväll och middag. Tänkte bara slänga upp dagens tabatapass. Snabbt och effektivt! Ger man järnet när man väl kör behövs inte mer än såhär! 

Tabata 1: Benböj utan vikt (tempo!!)
Tabata 2: Burpees
Tabata 3: KB-svingar
Tabata 4: Utfallshopp/skidhopp
Tabata 5: Höga knän/spark i rumpan

Blev varannan intervall på de två sista. Riktigt bra och det var svårt att hålla samma tempo som innan på andra halvan av promenaden! Nu ska jag se klart programmet och sen sova! Godnatt! 

Klar med dagens träning!

2014-04-23 @ 09:52:52 Vardag
{ 0 Kommentarer }


Specialmorgon

2014-04-23 @ 08:18:28 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Godmorgon! Det blev inget inlägg igår för jag var slut på efter en späckad dag. Morgonpromenad, varudag på jobbet = fullt upp hela tiden. Och sen bröst/triceps på gymmet innan vi kunde duscha och varva ner i soffan. Somnade där kring halv 10 tror jag, det var skönt! Haha! 

Idag fick jag lite sovmorgon, har nyss klivit upp, så nu ska jag byta om. Gå halva morgonpromenader till gymmet, stanna där och köra lite tabataintervaller, och sen gå resten av vägen hem. Fick bli en specialare idag :) Sen jobbar jag kväll, 12-20! 

Hoppas ni får en helt fantastisk onsdag!

Påskhelg

2014-04-21 @ 22:01:19 Vardag
{ 1 Kommentarer }



Först och främst var det fredag. Jobbade 9-18 innan jag cyklade hem snabbt och bytte om. Åkte ner till moster där släkten på mammas sida var och vi bakade pizza i vedugn, surrade och åt en del choklad, hihi. Mysigt som vanligt med min kära släkt! 



På lördagen jobbade jag även då 9-18, var sjukt lugnt sista timmarna så det var riktigt segt. Men sen var det raka vägen hem, snabbt in i duschen och sen vidare till Fredriks mamma och pappa på påskmiddag. Hur mycket mat som helst och så choklad på det såklart - mätt var bara förnamnet. Surrade och myste hela kvällen. 

Söndag var jag ledig så när vi hade vaknat åkte vi direkt ner på gymmet och köttade ett ben/magpass! Vidare hem för lite mat och sen åkte vi och sa hejdå till Fredriks kusin med familj som skulle åka hem. Åt brakmiddagen jag la upp tidigare och sen kom Clara och André på besök! Mys som vanligt! Avslutade kvällen med att se klart en film vi hade börjat se. 





Och så dagen som gått. En helt fantastisk ledig dag. Startade dagen med en morgonpromenad med Fredrik och Björn! Sen blev det lite gröt innan vi åkte ner och körde ett riktigt bra rygg/bicepspass (tycker jag skriver att alla pass blir bra, men dom blir ju faktiskt det också!!). Chins, marklyft, stångrodd, latsdrag, t-bar rodd och stångcurl. Sjukt bra! Sen åkte vi ner till Fredriks mamma och pappa och lånade grillen. Gjorde som sagt laxpaket med färskpotatis, lök, morötter, tomat, citron och dill. Sjukt gott! Fick ju även spendera ett tag i solen, guldvärt! Sen åkte vi hem och gjorde veckans matlådor, hälsade på mamma och pappa en sväng och sen har vi ätit dagens middag framför en film. Idag blev det rostbiff i massor och proteinpannkakor med Walden Farms chokladsås! Är galet skönt att kunna äta lite friare på helgerna. Äter fortfarande exakt mina kalorier och makronutrienter, men jag kan fördela måltiderna lite hur som helst och äta annan mat än vanligt. Precis som jag vill ha det! 

Hoppas ni också haft en fantastisk påskhelg! Min har väl inte varit en traditionell sådan, men minst lika bra för det! Det bästa av allt har såklart varit kvalitétstiden med våra familjer och släkt (och Clurris förstås), så mysigt! ❤️ 

Blev alltså två dagar med sämre mat och ingen träning. Var lite sliten i torsdags och bestämde att kroppen skulle få två dagars påfyllning av energi och mat! Igår och idag har dock varit helt optimala och det är med handen på hjärtat sjukt roligt att gå på diet största delen av tiden. Roligt att se att det är värt slitet man lägger ner!  

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen. Uppstigning 5.45 för morgonpromenad, jobb 8-17 och sen bröst och triceps på gymmet! Sov gott! 

Just nu

2014-04-21 @ 14:31:16 Vardag
{ 0 Kommentarer }


Väntar på laxpaketet ovan som ligger på grillen. I väntan - ett glas påskmust i solen. Sämre kunde man ha det ;)

Brakmiddag

2014-04-20 @ 19:20:08 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Låg lite back på maten idag...hahaha! Blev en brakmiddag minst sagt! 340 g pulled beef (gjord på rostbiff, mmmm), kvargtsatsiki av 150 g kvarg och en halv gurka, en påse Wild Chips och en sats chokladbollssmet (min nyttiga variant såklart).m

Har haft en helt fantastisk påskhelg trots jobb, men jag återkommer mer om det senare! Nu ska jag försöka klämma i mig resten av maten här, haha! 

Dags för nio timmars jobb

2014-04-18 @ 09:32:06 Vardag
{ 0 Kommentarer }



Påskhelgen

2014-04-17 @ 09:01:07 Vardag
{ 0 Kommentarer }
Mina nya isglassformar som kusin Helena varit snäll och köpt åt mig! Här ska göras glass på Funlight, aminosyror, smoothie, Pepsi MAX, osv.. Wihooo!! (Lånad bild)

Goooodmorgon! Nyss fått gröt i magen så nu är jag lite mer människa igen, hihi. Blev en morgonpromenad i morse också. Hade egentligen inte tänkt gå något, men när jag fick sällskap av Fredrik och Björn kunde jag inte tacka nej. Viljan får styra helt enkelt, kommer andra dagar då jag troligtvis inte alls kommer vilja gå, haha! ;) Som vanligt bästa starten på dagen - idag en ledig torsdag. Känns riktigt skönt! Det vankas träning, handling, lite matlagning och sen planlöst - som det ska va på en ledig dag! 

Sen jobbar jag fredag och lördag, 9-18 båda dagarna. Men det blir nog en kanonhelg ändå! Fredagkväll blir det traditionsenligt (haha) pizza i bakugn hos moster (japp, trots diet!). Lördag blir det stor påskmiddag med Fredriks släkt och familj. Så himla mysigt! Är ledig söndag och måndag så då får vi se vad som händer! 

Jag gör alltså plats för både pizza och påskmiddag i helgen! Precis som jag vill ha det. Det är min diet och det finns vissa saker jag inte vill missa. Resultaten jag får av denna diet vill jag kunna behålla sen efteråt och det innebär en del middagsbjudningar och annat. Vilket i sin tur innebär att jag måste kunna vara lite "loose" under dieten också. Det är den inställningen jag vill kunna ha jämt - ALLT, MEN INTE ALLTID. Har dessutom tappat ytterligare 4,5 cm, så lite påfyllning kan väl sitta fint ;)

Morgonpromenad och mördarintervaller avklarade

2014-04-16 @ 09:54:36 Vardag
{ 0 Kommentarer }



Ett okej pass

2014-04-15 @ 21:14:41 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Hektisk dag på jobbet idag då det kom ungefär ett ton frukt och grönt.. Tur jag startade dagen på bästa sätt med morgonpromenad och gröt. Var rätt tom på energi då jag kom ner på gymmet kl. 17.20 men det blev ett hyfsat bra pass ändå! Bröst + triceps idag och det blev följande:

- Bänkpress 8x4
- Lutande hantelpress 8x4
- Dips, max reps x4
- Sittade kabelflyes 8x4
- Liggande hantelpress 8x4
- Triceps pushdowns 8x4, superset med
- Max antal armhävningar x4 (blev inte många med trötta bröstmuskler och armar..)

Sen fick det räcka. Hem och fyllde på med middag. Nu har jag duschat och ska sova, är sjukt slut på faktiskt! Natti!

Bästa starten på dagen

2014-04-15 @ 06:35:41 Vardag
{ 0 Kommentarer }



Muscles

2014-04-14 @ 21:37:24 Vardag
{ 1 Kommentarer }

Hur kunde jag förut tycka att det inte var snyggt med muskler? Aldrig trivts så bra i min kropp som jag gör nu! Styrketräning is the shit! 

Fantastisk helg

2014-04-14 @ 14:36:41 Vardag
{ 4 Kommentarer }






Har haft en sjukt bra helg, därför det varit så tyst här. I och för sig har det varit tyst sen i onsdags, men torsdagen var en helt vanlig dag med jobb och så ett bröst/triceps-pass på gymmet.

Fredagen startade med en stressig dag på jobbet och sen backintervaller med Fredrik och Björn. Efter det for vi hem och packade ihop sakerna och åkte iväg till Holmträsk där vi har spenderat helgen. Åt middag ur matlåda när vi kom fram, och sen myste vi framför tvn resten av kvällen. 

På lördagen vaknade vi tidigt, åt frukost och sen åkte vi ut med skotern och la oss på en holme. Gjorde kycklingwok på muurikan, åt klämmackor och så kom mamma och pappa också. Blev premiärgrillning till middag och så Gladiatorerna och sen Harry Potter på tv. 

Igår sov vi ut och gjorde lunch på muurikan (wok igen, hähä), innan vi packade och åkte hem. Brände av ett sjukt bra benpass på gymmet och sen preppade vi matlådor för fulla muggar innan det blev nyttig pizza till middag. 

Har gått sjukt bra med maten i helgen och har hållt mig enligt planen. Blev en nyttigare variant på klämmackorna och allt åts enligt plan! Mycket nöjd och glad för det blev ändå mycket och jäkligt god mat. Underbart! 

Denna måndag började med en fantastiskt fin morgonpromenad med Fredrik och Björn, lite gröt och sen ett grymt bra rygg/biceps-pass. Träningen går otroligt bra just nu! Har dessutom hunnit med ett möte på jobbet och lunch. Nu har Fredrik farit på jobbet och jag är ledig resten av dagen. 

Som ni kanske märker är jag på fruktansvärt bra humör just nu. Livet leker minst sagt! Puss!

Träningsuppdatering

2014-04-09 @ 21:51:50 Vardag
{ 1 Kommentarer }
Onsdagen till ända. Ser just nu Helt Sjukt i sängen. Riktigt bra program! Tänkte bara flika in med några saker om träningen:

1. Har stuvat om i reps-antalet i passen. Diskuterade en del med Fredrik och vi kom fram till att musklerna nog kan behöva chockas lite nu när jag ligger på ett underskott. Kör just nu 8 repetitioner i 4 set, istället för det vanliga 4, 6, 8, 10 reps per övning. Märks att uthålligheten i musklerna blivit sämre! Första setet på 8 reps går ju som det ska, men på sista setet får jag kämpa ganska mycket med de sista repsen. Tur man snabbt vänjer om sig ;)

2. Gjorde reps-PB i chinsen igår! 8 i första setet, 6 i andra setet, 5 i tredje och 4 i fjärde. Alltså 23 reps! Kändes grymt!

3. Idag gjorde jag PB i dips också! Kör inte dips kontinuerligt men ibland blir det en del. Idag gjorde jag 10(!) dips i första setet!! Därefter 6, 5 och 4. Tackarr!

Topphumör

2014-04-09 @ 10:35:31 Vardag
{ 2 Kommentarer }

Nytt schampo och balsam som luktar sjukt gott! Torrschampo (så jäkla bra uppfinning!). Två nya parfymer - kunde inte välja! Clean (Rain) och Katy Perrys nya Killer Queen. Nagellacket kom på köpet! Tackarrrrrrr.

Har varit och tränat också, efter lite morgonmys på egen hand. Blev en massa högreps för axlarna och det kändes vill jag lova. Lite tåhävningar (vill spara vaderna lite till backintervallerna imorgon) och så stretch för heeeela kroppen. Så skönt! 

Är på otroligt bra humör idag. Fantastiskt väder, grym träning, bra form, god mat, fantastiska människor omkring mig och så himla härliga arbetskamrater. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen käka lunch med Fredrik innan jag börjar jobba kl. 12. Ha en bra dag! 💕

Att hitta sin inställning

2014-04-09 @ 07:11:37 Vardag
{ 0 Kommentarer }


Blev två huvudlösa bilder då jag gjorde sjukt fula grimaser på dessa två, haha!

Två bilder från passet igår. Tycker kroppen svarar bra på dieten hittills! Är så jäkla kul med tanke på hur den förra dieten gick (eller snarare inte gick). Där fick jag lägga ner massa ansträngning utan resultat.. Men då har jag idag också en sjukt bra inställning i jämförelse till då. Visst kan jag känna mig omotiverad (händer varje gång jag har bröd eller godis framför mig typ, haha!), men jag tror att jag ställde för höga krav på mig själv förra gången. Och det gjorde mig stressad. Och som ni vet är stress det sämsta när man ska försöka tappa. Jag har inga förväntningar den här gången, jag har sagt till mig själv att vill jag inte gå morgonpromenad - då gör jag inte det. Det föder automatiskt viljan att gå hos mig. Jag är så sjukt tvärtom. Samma sak med träningen, behöver jag inte träna varje dag, då längtar jag till gymmet. Man måste hitta det som fungerar för sig själv återigen. För jag är så förbannat envis, så om jag skulle sagt att jag var tvungen att gå VARJE morgon - då skulle jag gått VARJE morgon. Och hade jag pga. några omständigheter missat promenaden, då skulle jag blivit besviken på mig själv. Nu finns inga tvång - och därmed ingen besvikelse. Bara glädje och så ingen press.

Så precis som att vissa måste följa ett visst schema, fungerar jag bättre när viljan får styra. Men vi är olika - hitta din grej!

En måndag i april

2014-04-07 @ 20:08:52 Vardag
{ 5 Kommentarer }

Kollat ryggstatus, jobbat, tränat ett BRA benpass, sett Gossip Girl, gått morgonpromenad, druckit massa te, ätit god mat, duschat. Typ min dag i ord. Inte i ovan nämnd ordning dock, men i alla fall! 

Nu ligger vi nerbäddade i sängen och ser Talang - tidig kväll ikväll! Så.Fruktansvärt.Skönt. Puss på er!

Mat ❤️

2014-04-06 @ 21:59:09 Vardag
{ 2 Kommentarer }

Som ni kanske förstår på bilden har vi idag, enligt vår nya tradition, preppat matlådor för måndag-fredag! Sjukt härligt att ha det klart! Veckans lunch: Kycklingwok med bl.a. chili, ingefära, vitlök och lime. Veckans middag: Fläskfilé och klyftpotatis. Mmmmm.... 

Nu ska jag sova. Imorgon ringer klockan 5.45, då vankas morgonprommis, sen jobb 8-11 och ett benpass! Woopwoop!

Framsteg

2014-04-06 @ 15:49:02 Vardag
{ 1 Kommentarer }

Klar med dagens pass! Sjukt kul idag! Blev bröst/axlar/triceps och det tog där det skulle minst sagt! 

Blev mätning imorse också! 3 veckor har gått varav en vecka sjukskriven (ingen träning) och så marknadshelgen med diverse fusk.. Har tappat 2,3 kg och sammanlagt 9,5 cm fördelat över hela kroppen! Känns lite overkligt, men också jäkligt bra!! Helt klart en riktig motivationsboost! 

Fantastiska vänner

2014-04-03 @ 22:29:50 Vardag
{ 4 Kommentarer }

Fulltankad med glädje efter att ha surrat bort några timmar med Anna ikväll. Är otroligt lyckligt lottad som har sånna fantastiska vänner. Hur länge det än går mellan gångerna vi ses är det alltid som tiden har stått still. ❤️

Torsdagsintervaller

2014-04-03 @ 10:51:49 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Min morgon - backintervaller med Fredrik och Jonas. Sjukt jobbigt som vanligt. Speciellt när man inte kört på ett tag. På bilden kör Fredrik uppvärmning, därav den obefintliga lutningen på bandet! Haha. Har varit riktigt skakis efteråt som vanligt, så jäkla skön känsla på något konstigt sätt, men nu en timme senare har jag tankat med gröt i alla fall. 

Ledig idag, så det vankas nog promenad, städ och en dejt med Anna som är på Sverigebesök!! Wihooo!

Dagens träning

2014-04-02 @ 21:00:17 Vardag
{ 0 Kommentarer }

Tänkte bara kika in och berätta lite om dagens ryggpass. Har jobbat 12-20 och nyss käkat matlåda i soffan (kycklingfärs och bulgur). Körde i alla fall ett rygg/bicepspass med Fredrik imorse, tog 2 h och 15 min!! Haha! Vet inte varför det tog sån enormt lång tid egentligen, men det blev ett bra pass hur som helst! 

Började med chins som vanligt. Blev oviktade idag, körde så många jag orkade och sen pumpade jag ur så många jag kunde med fötterna på en bänk. Efter det - marklyft. Är så jäkla glad att fortfarande reppa på 100 kg i alla set! Känns grymt bra! Sen stångrodd, latsdrag och sittande rodd med smalt grepp. Avslutade med att köra slut på biceps såklart - stångcurl och scottcurl! 
 
Älskade underbara träning. 

Kan man bli annat än överlycklig av att göra ett djupdyk i denna matlåda?

2014-04-02 @ 14:34:44 Vardag
{ 1 Kommentarer }



En vanlig tisdag

2014-04-01 @ 20:19:53 Vardag
{ 0 Kommentarer }


Tisdagen avklarad! Startade dagen med en morgonpromenad i nollgradig, skön luft och Body Radio i lurarna, samtidigt som solen gick upp. Typ den bästa starten på dagen! Hem för gröt och sen vidare på jobbet. Är rätt jobbigt att vara borta då jag hatar att inte ha kontroll. Har ett jäkla kontrollbehov (speciellt på jobbet!) och har alltid stenkoll på hur mycket frukt/grönt jag har kvar i kylen, hur mycket jag har beställt osv.. Lite jobbigt att vara borta alltså, men snart är jag i fas igen! Haha! 

När jag hade slutat hällde jag i mig min PWO (håller på att prova för skojs skull men har inte känt någon märkbar effekt än, så jag tvivlar på att det blir några fler köp) och stegade ner på gymmet. Ben idag, och som vanligt har det varit lite ångest under dagen, haha! Blev ett ganska bra pass faktiskt, trots lite lägre vikter än innan vi åkte till Thailand. Tog verkligen där det skulle! Hade dock en del känningar i magen, började må lite illa på slutet så det blev bara cable crunches som magövning innan jag åkte hemåt med Freddan. 

Har klämt i mig matlådan med kycklingfärs och bulgur och nu ser jag på tv. Ska strax duscha och sen sova, sköööööönt! 

RSS 2.0