It's you and me and all of the people.

Två bilder sen kvällen med Madde. Vi åkte iväg till Stamsjön och satt på stranden i någon timme och surrade. Riktigt fint var det. Kan hända att det dyker upp några fler bilder framöver.

Har varit sjukt dålig på att blogga på senaste tiden. Lite motivation och mycket annat som hänt. Helgen har däremot varit den lugnaste på länge. Har inte gjort mycket vettigt. Fredag kom Fredrik hem och vi blev vi bjudna på middag hos hans föräldrar. Hyrde film och åkte hem och bäddade ner oss i soffan med lite godis. Såg den nya filmen The Tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp, riktigt bra! 

Lördag blev lika lugn, sovmorgon, sen lunch, chokladbollsbak, middag och sen raggade vi en sväng. Avslutade kvällen med tre timmar på balkongen och besök av Calle och även Karin en sväng. Sen tv och sent i säng, somnade kring halv 5 tror jag.

Idag tog vi sovmorgon, åt frukost/lunch och bara chillade framför tvn. Gick ut på en promenad med mamma innan middagen och nu sitter jag här mätt och belåten efter massa rotsaksgratäng och rostbiff. Mammas rotsaksgratäng kan va det godaste som finns!

Kvällen ska spenderas med Anna, vet inte vad vi ska hitta på men det blir nog nåt bra! Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0