En BRA helg

En underbar helg har passerat. Fort har det gått, som vanligt. Jobbade till 20 på fredag, for hem, kastade i mig middag och promenerade ner till moster eftersom kusin Emma tagit sig hem över helgen. Umgicks, fikade lite marängsviss och surrade - mys som vanligt! Lördagen startades som sagt med morgonpromenad och sen jobb 9-18. Efter det bjöd svärmor på trerätters och sen spenderades kvällen hos Clara och André med massa surr och skratt. Imorse blev det en lång sovmorgon, tacos till lunch, ett grymt rygg/biceps-pass på gymmet. Körde bl.a. viktade chins (med bara 5 kg iofs, men ändå) och marklyft - 4 st set à 4 reps. Stark idag efter all mat! Har också hunnit hälsa på mamma och pappa en sväng och sen ätit pulled beef till middag (som pulled pork, fast med nötkött) som tilllagat sig själv i ugnen hela dagen. Nu ligger vi nyduschade i soffan och väntar på Solsidan, blir nog en tidig kväll. 

Har som ni kanske märker släppt lite på tyglarna med socker osv. Körde ju stenhårt i 7 veckor men sedan dess har det blivit en del fikatillfällen, ska återkomma om det, men jag försöker komma ihåg citatet "it's not a diet - it's a lifestyle", och så är det ju. Men jag lämnar ämnet där så länge, ska återkomma med tankar kring det.







Kommentarer
Postat av: Kusin Emma

Man ska orka gå på "diet" också! Väldigt klokt att kunna unna sig ibland! Handlar ju om vilka mängder de blir i slutändan, sen om man kanske tillåter sig själv att äta ibland kanske de inte blir riktiga unnardagar där man spårar helt heller! Du är sjukt duktig vilket som! Kör hårt! ❤️ Kramar!

Svar: Ja, jag måste försöka jobba in en riktigt bra balans nu där allt blir lagom. Har lätt för att bli extrem åt både det ena och andra hållet...jobbar på det :) tack fina du! Var jättekul att vi hann ses 😊 kram! ❤️
theresesandstroem.blogg.se

2013-11-03 @ 21:18:59
Postat av: Clara

Så skönt och mysigt att vi hann ses ett par timmar iaf, värdefullt! Du är så himla bra min vän <3 puss

Svar: Det var guldvärt ❤️ alltid lika mysigt! DU är så himla bra! Puss på dig
theresesandstroem.blogg.se

2013-11-04 @ 15:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0