Fantastisk helg







Har haft en sjukt bra helg, därför det varit så tyst här. I och för sig har det varit tyst sen i onsdags, men torsdagen var en helt vanlig dag med jobb och så ett bröst/triceps-pass på gymmet.

Fredagen startade med en stressig dag på jobbet och sen backintervaller med Fredrik och Björn. Efter det for vi hem och packade ihop sakerna och åkte iväg till Holmträsk där vi har spenderat helgen. Åt middag ur matlåda när vi kom fram, och sen myste vi framför tvn resten av kvällen. 

På lördagen vaknade vi tidigt, åt frukost och sen åkte vi ut med skotern och la oss på en holme. Gjorde kycklingwok på muurikan, åt klämmackor och så kom mamma och pappa också. Blev premiärgrillning till middag och så Gladiatorerna och sen Harry Potter på tv. 

Igår sov vi ut och gjorde lunch på muurikan (wok igen, hähä), innan vi packade och åkte hem. Brände av ett sjukt bra benpass på gymmet och sen preppade vi matlådor för fulla muggar innan det blev nyttig pizza till middag. 

Har gått sjukt bra med maten i helgen och har hållt mig enligt planen. Blev en nyttigare variant på klämmackorna och allt åts enligt plan! Mycket nöjd och glad för det blev ändå mycket och jäkligt god mat. Underbart! 

Denna måndag började med en fantastiskt fin morgonpromenad med Fredrik och Björn, lite gröt och sen ett grymt bra rygg/biceps-pass. Träningen går otroligt bra just nu! Har dessutom hunnit med ett möte på jobbet och lunch. Nu har Fredrik farit på jobbet och jag är ledig resten av dagen. 

Som ni kanske märker är jag på fruktansvärt bra humör just nu. Livet leker minst sagt! Puss!

Kommentarer
Postat av: Paulina

Så roligt för dig! :D :*

Svar: tack fina du 😘😘😘
theresesandstroem.blogg.se

2014-04-14 @ 16:58:50
URL: http://pallan.blogg.se
Postat av: Karin

😘

Svar: 😘😘😘😘❤️
theresesandstroem.blogg.se

2014-04-14 @ 19:48:45
Postat av: Clara

Alltså all mat såg ju sjukt god ut, men klämmackan såg ut att vara to die for.. Mmmm😍😍😍

Svar: helt fantastisk 😉 pågens "energi"-bröd, mjukost och skinka 😘👌👍
theresesandstroem.blogg.se

2014-04-14 @ 20:04:28
URL: http://claramarkeby.blogg.se
Postat av: Anna

Så bra, de är du värd <3

Svar: tack bästa du! ❤️❤️❤️❤️
theresesandstroem.blogg.se

2014-04-14 @ 23:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0