Koh Lanta







Hej igen! Ligger just nu på en solstol på Koh Lanta dit vi åkte kl. 7 imorse för att hälsa på Freddans föräldrar som också råkar vara i Thailand just nu! Blev som sagt upphämtade 7 och har sen åkt taxi och båt hela förmiddagen. Kom hit strax innan 13 och sen dess har vi solat, badat och ätit lunch. 

Igår blev det en timmes morgonpromenad och sen slappande i solen. Har inte tränat ett endaste träningspass här än, både för att jag varit sjukt slut på, haft huvudvärk och sen åkt på en liten släng av en förkylning. Antar att det kommer ikapp en nu när man varvar ner. Jag ser det som återhämtning i alla fall och stressar inte mer över det. Tränar när kroppen känns pigg igen, men huvudet däremot vill såklart annat - bara att vara klok och lyssna! 

Wi-fi:n fungerar inte på vårat hotell, därför blir det knapert med inlägg. Försöker sammanfatta så gott det går i alla fall. Vi stannar här på Koh Lanta två nätter innan vi åker tillbaka till Phuket och vårt hotell på Karon Beach. Lever och mår helt enkelt! Kram!

Kommentarer
Postat av: Karin

Låter helt fantastiskt! Och du är så fin! :) ❤️❤️

Svar: det är underbart! saknar dig! puss
theresesandstroem.blogg.se

2014-03-03 @ 11:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0