Lyxlördag











Rygg/bicepspasset igår gick jäkligt bra faktiskt! Är ett litet gym där dom trängt in så mycket som bara går på den lilla ytan, så med tanke på omständigheterna fick jag ihop det bra! Har galen träningsvärk idag! 

Åkte till Patong sen som sagt. Kom dit rätt sent och innan vi hade hittat en restaurang och käkat var det bara typ en timme tills köpcentret skulle stänga! Haha! Men hann köpa lite presenter i alla fall, var så jäkla stort och förvirrande så det var svårt att hitta något därinne! Sen gick vi på gatorna utanför och hamnade på Bang La Road, Patongs största partygata. Fullt med klubbar, katoeyer (män som ser ut som kvinnor) och framförallt massor och återigen massor med folk! Där var det drag! Haha! 

Idag tog vi sovmorgon och vaknade vid 10, gick ner och solade till kl 12 då vi åkte iväg till en restaurang som vi blivit tipsade om i en resebroschyr, där skulle det tydligen vara "världens bästa brunch". Men när vi sen kommit dit visade det sig att broschyren vi hade fått av Fritidsresor var 2 år gammal!!! Blev alltså mat från menyn som vanligt.. 

Solade, badade och läste Hungergames (så jäkla spännande!!) sen fram till 17, innan vi bytte om och for på gymmet och körde ett härligt bröst/tricepspass! Avslutade med tabataintervaller på löpbandet.

Till middag unnade vi oss en trerätters på samma fina restaurang som vi åt på vid lunch. Hummersoppa, oxfilé med potatispaj och chokladmousse blev det för mig. Fantastiskt gott och riktigt bra lördagslyx ;) 

Efteråt strosade vi runt och har shoppat mer presenter! Hittade också presenter till oss själva - gröna Nike till mig och mörkgråa till Freddan (nedersta bilden). Har letat efter dessa i storlek 40 i hela Phuket och det var inte förrän idag som jag hittade ett ställe med dem! Gissa om jag blev glad! Haha! Hittade nagellacken på bilden ovan också för bara 15 kr/st. Kap!

Nu är klockan 23.30 här och vi sitter i hotellreceptionen där Wi-Fi fungerar som det ska. Imorgon väntar en ny dag på stranden och ett nytt träningspass. Livet på en pinne ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0