Lovely sunday


Ännu en helg förbi. Snabbt har det gått som vanligt. Lördagen var vilodag så det blev en morgonpromenad innan jobbet, jobb 9-18 och sen grillade vi hos Susanne och Görgen. Freddan hade fixat i ordning allt så det var sjukt härligt att sätta sig med en nylagad dietmiddag utan att göra ett skit ;) (Hade till och med plats med lite bea utblandat med kvarg!) Mamma och pappa var där och käkade också, så vi surrade hela kvällen, innan vi åkte hem och jag däckade i sängen. 

Imorse blev det sovmorgon till 9, innan vi åkte ner och körde ett grymt rygg/biceps-pass (med gröt i magen förstås!). Sen började Fredrik fixa matlådor och jag gick ut på promenad med Paulina, Karin och Clara så vi fick surra av oss! Kom hem, gjorde färdigt alla matlådor för måndag-fredag, så galet skönt! Lyxade till och med på med älgfärs i tre matlådor, har inte ätit det på dessa sju veckor (om man bortser från tacogratängen jag gjorde). 

Ikväll har vi grillat igen, fast hos mamma och pappa! Dessutom hade vi bakat proteinmuffins också, så det blev några stycken till kvällsmys framför en film! Lovely sunday! Bara att ladda för en ny diet- och jobbvecka! Går in på dietvecka 8, tiden flyger verkligen fram! 

Sjukt härligt sånna här dagar att kunna räkna på maten eftersom och inte äta exakt likadana mål varje dag. Sjukt smidigt att ha det färdigt på veckorna, men som idag blev det gröt till frukost, lite grillat kött och proteinkräm efter träningen och sen sparade jag resten av dagens intag till kvällen = plats för både grillat och muffins! 

Hoppas ni också haft en bra helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0