Myshelg


Ännu en helg förbi. Fredag gjorde jag helg kl 16, vi for iväg och sprang några intervaller och sen blev det en sen middag i soffan. 

Lördagen klev vi upp tidigt, och tog lite mått på kroppen. Har tappat ytterligare 8 cm(!!) på typ två veckor, helt sjukt vad glad jag är för att det går så bra! Sen åt vi frukost och efter det åkte vi till Umeå för att gå på stan. Gjorde av med en jäkla massa pengar, köpte bl.a. två nya jackor, plus några sommarlinnen och trosor. Hann också säga hej till Karin och Clara en sväng på stan! Mys!  

När vi sen kom hem till Åsele bjöd Freddans mamma och pappa på grillat och sen satt vi ute och myste på altanen med cheesecake och smattrande regn mot taket! 

Sov ut till kl 9 imorse, käkade frukost och gjorde hälften av veckans matlådor. Har fått lite ont i en muskel i foten, så dagens gympass fick bli 60 minuter cykling som kändes riktigt bra! Skönt att kunna träna utan att belasta och det kändes bra att kunna få lite genomströmning! Sen blev det handling och dusch innan mamma och pappa bjöd på sen morsdagslunch i form av grillat nötkött och klyftpotatis, mums! 

Till middag har vi sedan ätit lite ihopplock framför tvn - skinka, rostbiff, kräftstjärtar, morötter och blomkål med kvargdipp och en questbar till efterrätt. En skönt lugn kväll. Axeln börjar också kännas ganska bra nu när jag varit lyhörd, så snart är jag förhoppningsvis tillbaka som vanligt, LÄNGTAR!!!

Kommentarer
Postat av: Clara

Snygg tjej!😍 å de va mysigt att få ses lite iaf!😘❤️

Svar: men duja pudding 😘 det vare verkligen! 💕
theresesandstroem.blogg.se

2014-05-25 @ 21:04:20
URL: http://claramarkeby.blogg.se
Postat av: Karin

Supermysigt att vi hann ses en kortis iaf! 😘❤️

Svar: det vare verkligen 😘❤️
theresesandstroem.blogg.se

2014-05-25 @ 21:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0